Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm yayınlandı

Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm izleyici karşısına çıktı. Blu TV ekranlarında izlenme rekorları kıran diziyle ilgili yapılan aramaların başında Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm izle geldi. Detaylar Ajanshaber.com'da.

Blu TV ekranlarının sevilen dizisi Sıfır Bir 12 Temmuz Perşembe günü saat 19.01'de izleyici karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde yaşanan olaylar adeta şok etkisi yarattı. Savaş ve ekibi Hürriyet Mahallesi'ne nizam getirmek için büyük bir çaba verdi. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasıyla beraber izleyiciler internette Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm izle aratmasını sıkça yapmaya başladı. Savaş ve ekibinin uyuşturucuya savaş açması babaların dikkatini çektiği bölümde Tümer'in pusuya öldürülmesi şok etkisi yarattı. Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

SIFIR BİR 4. SEZON 6. BÖLÜM İZLE 

Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm ile Blu TV ekranlarında şok etkisi yarattı. Aksiyon dolu son bölümde halüsinasyon görmeye başlayan Tümer'in ölümü izleyicileri şaşırttı. Savaş ve ekibi acı kayıp üzerine intikam yemini almaya ant içti. Dizinin izleyicileri ise Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm izle ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı.

SIFIR BİR 4. SEZON 6. BÖLÜM İLE YAŞANAN OLAYLAR

Hürriyet mahallesine nizam getirmek isteyen Savaş ve ekibi yine aksiyon dolu bir bölümle karşımıza çıkıyor. Uyuşturucuya açtıkları savaş sonrasında babaların dikkatini ekip kan kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde halüsinasyon görmeye başlayan Tümer doktora görünüyordu. Sürekli ilaç ve psikolojik destek alması gerekirken düşmanları tarafından pusuya düşürülerek öldürüldü.


İntikam yemini eden Savaş ve ekibi, ne içerde ne dışarda kimseye rahat vermeyeceğinin, artık herkesin rahatının kaçacağının sinyalini verdi. İlk eylem olarak trafik ışıklarında bekleyen bir aracı kurşun yağmuruna dizdiler. İçerde de baş gardiyan Necip, sisteminin bozulması ve açığa çıkması korkusuyla yanıp tutuşuyor. Burak ve Cengo ise hala hayattalar ve bir gün baştaki kişiler olmanın hayalini kurmaya devam ediyorlar.

SIFIR BİR 4. SEZON 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SIFIR BİR KONUSU

Yeni düzende Hürriyet Mahallesi’nde resim değil, grafiti yapılıyor. Hürriyet Mahallesi’nde arabesk müziğe rap ezgileri karışıyor. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar veriliyor. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur. Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır.

SIFIR BİR 4. SEZON 6. BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar