Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm yayına girdi

Birçok izleyicinin merakla beklediği fenomen dizi Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm izle ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sıfır Bir yine izlenme rekoru kıracak bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde taşlar yerinden oynadı. Hapishanede başlayan gerilim birçok yere de yansıdı. Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm ile heyecan yine doruktaydı. Cengo ve Burak hapishane içindeki gerilimin ucunun kendilerine dokunacağının farkına varmaya başladı. Cengo ve Burak ikilisi, Yahya'nın baskısının üzerine saf değiştirmeye karar verdi. İkili, Yahya ve adamları hakkında bildikleri her şeyi konuşmaya niyetlendi. Dizinin efsane bölümünün ardından izleyiciler internette Sıfır 4 sezon 5 bölüm izle aratmasını yapmaya başladı. Sıfır Bir dizisiyle ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. 

SIFIR BİR 4. SEZON 5. BÖLÜM İZLE

Blu TV ekranlarının fenomen dizisi Sıfır Bir, 5 Temmuz akşamı saat 19.01'de izleyici karşısına çıktı. Hapishanede gerilimin arttığı bölümde izleyiciler ekran başına kitlendi. Burak ve Cengo'nun Yahya'nın baskısı üzerine aldığı kararlar herkesi şok etti. Dizinin izleyicileri internette Sıfır 4. sezon 5. bölüm izle aratmasını yapmaya başladı. İşte dizinin yeni bölümüyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

SIFIR BİR 4. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hapishane içerisinde yaşanan gerilimin farkında olan ve ucunun kendilerine dokunacağını bilen Cengo ve Burak, Yahya'nın baskısı üzerine saf değiştirmeye karar vermiştir. Yahya ve adamları hakkında bildikleri her şeyi anlatmaya karar veren ikili, Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanında Savaş ve yeni ekibiyle görüşmeye başlamıştır.


Sami'nin Cengo ve Burak'ı yüz üstü bırakması üzerine ikili yeni bir plan yapmış ve Savaş'a tüm planları anlatmıştır. Savaş'ın Sami dışındaki düşmanları arasına katılan Yahya ve Necip ise tehlikenin farkına varmıştır.

SIFIR BİR 4. SEZON 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SIFIR BİR KONUSU

Yeni düzende Hürriyet Mahallesi’nde resim değil, grafiti yapılıyor. Hürriyet Mahallesi’nde arabesk müziğe rap ezgileri karışıyor. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar veriliyor. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur. Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır.

SIFIR BİR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar