Sibel Can'a 500 bin dolarlık dava!

Sibel Can'ın "Kış Masalı" adlı şarkısının 'Bu Kadın Neden Ağlıyor' isimli parçasından alıntı olduğunu iddia eden şarkıcı Alihan, kritik açıklamalara yer verdi.

Şarkıcı Alihan, Sibel Can'ın yıllar önce yapmış olduğu 'Kış Masalı' şarkısının kendisine ait olan 'Bu Kadın Neden Ağlıyor' adlı şarkıdan alıntı olduğunu iddiaa etmişti.

Olayların ardından ses sanatçısı Onur Akay, neredeyse 2,5 yıl süren mahkemede, ikinci bilirkişi raporu doğrultusunda şarkının Alihan'a ait olduğunu belirtti.

Konuyla alâkalı açıklamalara yer veren Onur Akay: "Alihan, MESAM Teknik Bilim Kurulu'ndan aldığı şarkının kendisine ait olduğunu gösteren belgeden sonra bilirkişi raporunu da almıştı ve ilk raporda Alihan haklı bulunmuştu. Ancak mahkemede bu rapora itiraz edilmişti. 2,5 yıldır süren mahkemede ikinci bilirkişi raporunun da sonucu belli ve 'Kış Masalı' şarkısının müziği artık kesin olarak Alihan'a ait." ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Akay, Alihan'ın, Sibel Can'a 500 bin dolarlık yüksek bir meblağda dava açacağını ekledi.

"ASLA AFFETMEYECEĞİM"

Sibel Can'ın bu yaptığının doğru olmadığını belirten Alihan şöyle devam etti: "Sibel Can'ı affetmeyeceğim. Artık 'Kış Masalı' isimli şarkımı televizyonda ve sahnede okuyamayacak. Sibel Can benim kalbimi çok kırdı. Bu şarkımdan milyon dolarlar kazandı, şimdi ben de hakkımı istiyorum. Sibel Can'a 500 bin dolarlık dava açıyorum. Benim iyi niyetlerimi öldürdüler. Sibel Can göründüğü gibi biri değil. Benim hakkımı yediler. 14 Şubat'ta Çağlayan Adliyesi'nde kutlama yapacağım" dedi.

Yorumlar