Şeyma Subaşı ile aynı ortamda Eser Yeneneler'in uyuşturucu kullandığı iddiasına, Yenenler'den cevap

EYS programı sunucusu Yenenler'in bir görüntüde uyuşturucu kullandığı iddiası sosyal medyada ortaya atıldı. Şeyma Subaşı'nın da bulunduğu videoda ardından Yenenler açıklama yaptı.

EYS programı sunucusu Yenenler'in ve Şubaşı'nın bir görüntüde uyuşturucu kullandığı iddiası sosyal medyada ortaya atıldı. Şeyma Subaşı'nın da bulunduğu videoda ardından Yenenler açıklama yaptı.

Eser Yenenler ve Şeyma Subaşı'nın bulunduğu bir videoda Yenenler'in uyuşturucu kullandığı iddia edildi. Öne sürülen uyuşturucu kullanıyor haberleri ardından Eser Yenenler Instagram üzerinden açıklama yaptı.

Uyuşturucu kullandığı iddia edilen görüntülerde Eser Yenenler ve Şeyma Subaşı aynı karede bulunuyor. Bu iddiaların üzerine Yenenlerden açıklama geldi Şahsi sosyal medya uygulamasından cevap veren Eser Yenenler bu haberi yapanlara dava açacağını belirtti.

eser-yenenler-seyma-subasi-yla-olan-bir-11641659_38_m

Eser Yenenler, uyuşturucu kullandığı iddia edilen görüntülerin 3 yıl öncesine ait olduğunu belirtti. Ortaya atılan uyuşturucu kullandığı iddiaları ardından video kısa bir süre içerisinde birçok kez paylaşıldı.

''3 sene önce''

Eser Yenenler, bu olayla ilgili haber yapan bir İnstagram magazin hesabına; "Rezilsiniz. Şeyma'nın postunda var video gizli bir video gibi paylaşıyorsunuz bir de. Klima var yanmıyor, sigarayı eğilip yakıyorum 3 sene önce" yorumu yaptı

Tek kötü alışkanlığın sigaraydı

Eser Yenenler; "Tek kötü alışkanlığım sigaraydı onu da bıraktım. Art niyetli paylaşımlara gelsin bu stroy " şeklinde açıklama yaptı.

eser-yenenler-seyma-subasi-yla-olan-bir-11641659_6593_m

Yorumlar