O Ses Türkiye Başvuru formunu doldurarak hayallerinize bir adım daha yaklaşın

En heyecanlı ses yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye yeni yarışmacıları ile ekrana geliyor. Yarışmaya katılmak isteyenler ise O Ses Türkiye başvuru formunu doldurarak yarışa katılabiliyor.

Ekranların en çok izlenen ses yarışması O Ses Türkiye başvuruları devam ediyor. İlk olarak 2011 yılında yayınlanmaya başlanan program büyük ilgi görüyor ve her sene birbirinden iddalı yarışmacıları ağırlıyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8'de yayınlanan programın jüri üyeleri arasında Hadise, Gökhan-Hakan Özoğuz, Murat Boz ve Sibel Can yer alıyor. Yarışmada sesi birbirinden güzel olan yarışmacılar katılarak elenmeden sona kalmaya çalışıyor. Eğlenceli anların yaşandığı programda jüri üyeleri arasındaki yarışmacı kapma rekabeti de renkli anların yaşanmasına neden oluyor.

ONLİNE BAŞVURU YAPILIYOR

Yarışmacı olarak programa katılmak isteyenler için O Ses Türkiye başvuruları online yapılırken, formda yer alan sorulara da cevap verilmesi isteniyor. Formda yer alan sorular arasında müzikle kaç yıldır uğraşıyorsunuz, daha önce topluluk karşısında sahne aldınız mı, müzik eğitimi aldınız mı, sahne aldıysanız nerede ve ne zaman aldınız, müzik ile profesyonel olarak ilgileniyor musunuz, daha önce hiç albüm çıkarttınız mı, önceden müzik sektöründen biri ile çalıştınız mı, kendi besteleriniz var mı, söz yazıyor musunuz, daha önce O Ses Türkiye programına katıldınız mı sorularına cevap verilmesi bekleniyor. Bu sorularla yarışmacının tanınması amaçlanırken daha önce müzik ile ilgili deneyimleri olup olmadığı da öğrenilmeye çalışılıyor. Formu doldururken fotoğraf ve video da yüklenmesi isteniyor. Formu doldurduktan sonra onay butonuna tıklayarak başvuru tamamlanmış oluyor.

YİNE ÇOK EĞLENCELİ

Yarışmaya her sene katılım oranı giderek artıyor. Bu sene de birbirinden iddalı yarışmacıların yer aldığı programın geçen yıl ki birincisi Gökhan ve Hakan'ın takımından Emre Sertkaya oldu. Hadise'nin takımından Aziz Kiraz ile final yapılmış halk oylaması sonucunda Sertkaya birinci olurken, Kiraz ise ikinci oldu. Yarışmanın 2014 yılı birincisi Ebru Gündeş'in takımından Elnur Hüseyinov olurken, 2013 yılındaki yarışmanın birincisi ise Hasan Doğru oldu.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar