Serhat Akın'dan Fenerbahçe'nin yeni hocası ile ilgili bomba iddia!

Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın, internet üzerinden yaptığı canlı yayında İspanyol teknik direktör Luis Enrique'nin (47) Fenerbahçe'nin yeni hocası olacağını iddia etti.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un resmen göreve başlamasının ardından, takımı gelecek sezon kimin çalıştıracağıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın ise sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

'FENERBAHÇENİN YENİ HOCASINI SÖYLÜYORUM, HAZIR OLUN'

Aykut Kocaman'ın yerine gelecek hoca için açıklama yapan Akın, şu ifadeleri kullandı:

''Söylüyorum. Hazır olun, sakin olun bir nefes alın çünkü çok heyecanlanabilirsiniz. Böyle şok olmayın sakin olun, derin bir nefes alın. İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası. Sonra gelip buraya "Serhat ağabey özür dilerim, sen haklıymışsın" falan olmasın yalnız. Ben size söylüyorum, yer yerinden oynayacak. Fenerbahçe'nin yeni hocası Luis Enrique. Luis Enrique hayırlı uğurlu olsun. Ben size söyleyim. Hadi bakalım Luis Enrique Fenerbahçe hocası olacak. Camiaya, Fenerbahçelilere hayırlı uğurlu olsun yeni teknik adam''

Serhat Akın açıklamasıyla ilgili Fenerbahçe cephesinden henüz bir yanıt gelmedi. 

Yorumlar