Şeref Meselesi 2. bölümde Yiğit'in intikam için planı hazır

Şeref Meselesi 2. bölümü dün yayınlandı. Yiğit Sadullah'tan intikamını almak için büyük bir plan yapıyor.

1. bölümü ile büyük ses getiren "Şeref Meselesi" 2. bölümü ile de yine seyirciyi ekrana kilitledi.
 
Şeref Meselesi yeni bölümde Yiğit intikam almayı kafasına koymuş durumda. Dizinin son dakikalarında ekrana gelen sahnede Yiğit'in nasıl bir plan hazırladığı seyirciye bir ipucu vermiş durumda.
 
İzleyenler şimdiden dizinin 3. bölümünü sabırsızlıkla bekliyor. Yeni bölüm 7 Aralık Pazar akşamı Kanal D ekranlarında.

Şeref Meselesi 2. bölümü izlemek için tıklayınız


 
Yiğit, silahıyla Sadullah’ın karşısına dikiliyor!

Babalarının intiharı ile bir daha hiçbir şey, Kılıç Ailesi için eskisi gibi olmaz. Emir, babalarının cenazesinden sonra ailesini kim ya da kimlerin felakete sürüklediğinin peşine düşer. Öğrendiklerini abisi Yiğit’e belli etmek istemeyen Emir, ne kadar uğraşsa da buna engel olamaz. Yiğit, duyduklarından sonra silahıyla Sadullah’ın karşısına dikilir. Emir, abisinin bir delilik yapmasına engel olmak ister.

Yiğit, her ne kadar Sadullah ile olan kapışmasından kurtulsa da, hırsızlık suçundan ceza alıp hapishaneye girer. Emir ile Sibel arasındaki yakınlaşma derin bir aşka doğru ilerler. Bu sırada moda evine gelen iş adamı Bora Tunalı ise, güzel kızın başına dert olur.

Zeliha, kocasının yaptığından kendini sorumlu tutar ve yaşadığı acıya daha fazla dayanamaz, akıl sağlığını kaybeder. Sadullah belasından kurtulmanın yollarını arayan Emir’e uzun süreli bir şehir dışı işi gelir ve İstanbul’dan ayrılmak zorunda kalır. Babalarının hesabını sormak isteyen iki kardeşin yolları birbirinden ayrılmak üzeredir.

Yorumlar