Serdar Bilgili'nin yıldırım Nazlı Çelik kararı

Fırtınalı bir şekilde evlendikten 6 ay sora boşanan Serdar Bilgili Nazlı Çelik çifti, tekrardan el ele görüntülendi. Serdar Bilgili'ye yöneltilen sorular karşısında verdiği 'Nazlı Çelik zaten eşim' cevabı, 'tekrar evlendiler' dedirtti

Star TV'nin başarılı sunucularından Nazlı Çelik geçtiğimiz sene 14 Şubat'ta Serdar Bilgili ile adeta şimşek nikahı ile dünya evine girmişti. Ancak ünlü çift 6 ay bir arada kalabilmiş ve Eylül ayında da yollarını ayırmıştı. Aradan geçen bir senenin akabinde ünlü çift, ayrılığa dayanamamış olmalı ki sıklıkla gece gezmelerinde bir araya gelmişti. El ele kol kola görüntülenen Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili çifti hakkında son dakika 'evlendiler' hatta 'gizlice nikah kıydılar' şeklinde iddialar ortaya atılırken, şok eden açıklama Bilgili'den geldi. 

SERDAR BİLGİLİ NAZLI ÇELİK TEKRARDAN EVLENDİ

Her mekanda birlikte görüntülenen ünlü çifte yöneltilen mikrofona ilk açıklamayı Serdar Bilgili yaptı. 'Biz zaten evliyiz' diye açıklama yapılmasının akabinde ortaya atılan gizli nikah söylentileri de böylece doğrulanmış oldu. 

NAZLI ZATEN BENİM EŞİM

Kendisini arayan Bülent Cankurt'un ' Ne zaman evleneceksiniz?' sorusuna şok cevap da gecikmedi. ' Nazlı Çelik zaten benim eşim' diyen Bilgili'nin vu açıklaması akabinde ortada gizli kapaklı bir düşünce kalmamış oldu. 

EYLÜL 2015'DE BOŞANMIŞLARDI

Adeta yıldırım nikahı ile başlayan bu evlilikte 6 ay gibi kısa bir sürenin akabinde Eylül 2015'de bitmişti. Sessiz sedasız boşanan Serdar Bilgili Nazlı Çelik çiftinin evlilikleri karılıklı maddi manevi istek olmaması doğrultusunda tek celsede sonlanmıştı. Ancak o dönem cemiyetin bu ayrılıktan haberdar olduğu ve ayrılığı bekledikleri de ortaya çıktı. Bir kaç iddia bu evliliğin henüz başlamadan bittiği yönündeydi. Öyle ki evliliklerinin ilk günlerinden itibaren ayrı evlerde yaşadıkları iddia ediliyordu. Madrid'te evlenen çift, Serdar Bilgili'nin villasına yerleşmişler ancak, büyük jestler zamanla kaybolmuş ve ünlü çiftte ayrılmaya karar vermişti. 'Biz evli olamadık' diye nazlı Çelik'in yakınlarına dert yandığı o günlerde gündemde iken Bilgili'nin eski hayatı gibi bekar bir şekilde yaşamak istediği iddiaları da ortalığı karıştırmıştı. İşte aradan geçen bir senelik vakitten sonra ünlü çift el ele. 

Yorumlar