Şenol Güneş'ten Terim-Arda krizi için flaş sözler!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Arda Turan arasında yaşanan gerilime bir yorum da Şenol Güneş'ten geldi.

2002 Dünya Kupası'nda A Milli Takımımızı üçüncülük kürsüsüne taşıyarak tarihi bir başarı elde eden teknik direktör Şenol Güneş, ay yıldızlı ekibimizdeki Fatih Terim-Arda Turan krizini değerlendirdi.

Beşiktaş'ın, deplasmanda Kayserispor'u 1-0 yendiği maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, şunları söyledi:

"Açıklama yapmak benim görevim değil, federasyon başkanı yaptı, hoca ve oyuncular da yapacak. Ortada bir durum varsa açık bir dille bütün kamuoyuna söylemekte yarar var. Çünkü tartışmaya, bilinmezliğe gidiyorsa açıklamakta yarar var. Çünkü milli takım hepimizin. Hepimiz gelip geçiciyiz, yönetim de hocası da oyuncusu da. Ama hepsi de bizim insanlarımız ve onlara sahip çıkacağız. Fatih hocaya da Arda'ya da federasyona da, hepsine ihtiyacımız var. Ama onların da doğruyu yapmasına ihtiyaç var. Milli takımın gelecek maçlarda başarılı olacağına inanıyorum."

'KAYSERİSPOR'UN ZOR BİR RAKİP OLDUĞUNU BİLİYORDUK'

Şenol Güneş, Kayserispor maçı için de şu yorumu yaptı: "Zor bir rakip olduğunu biliyorduk. Zor bir oyun bizi bekliyordu. Rakibimiz, kendi sahasında seyirci desteğiyle coşkulu oynadı. Ama biz de sahaya kazanmak için çıkmıştık ve ona göre oynadık. Kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Sert, agresif oyuna karşı biz de kendi oyunumuzu oynadık. Rakibe az pozisyon vermeye çalıştık. Maçın tamamına bakıldığında son bölümde skor üstünlüğünü koruma dışında tamamen üstünlüğümüzde geçen bir karşılaşmaydı. Bizim için iyi bir sonuç oldu. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Futbolcularımı tebrik ediyorum."

TALISCA VE ABOUBAKAR BAZEN EKSİK İŞLER YAPIYOR"

Gole sadece Aboubakar'ın değil herkesin, hepimizin ihtiyacı var. Çalıştı, gayretliydi arzusu var ama o ve Talisca bazen iyi işler yaparken bazen eksik işler yapıyorlar. Onların da zamana ihtiyaçları var. İkisi de genç oyuncu, yetenekleri var. İlerleyen zamanlarda arkadaşları gibi takıma daha fazla katkı sağlamaya başlayacaklar."

Yorumlar