Şenol Güneş'ten Oğuzhan'a: Sonuçlarına katlanırsın

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, beklentilerin altında kalan Oğuzhan Özyakup'a "Malmö’ye karşı sana görev vereceğim ancak hayal kırıklığı yaratırsan sonuçlarına katlanırsın" ifadesini kullandı.

BeşiktaşTeknik Direktörü Şenol Güneş, üst üste kazanılan 2 şampiyonlukta önemli katkısı olan Oğuzhan Özyakup’taki düşüşe çare arıyor.

Siyah-Beyazlılar’ın hocası, Malmö maçı öncesi kaptanı ile bir görüşme yaparak geleceği hakkında konuştu.

ÖZEL TOPLANTI YAPTI

Güneş’in Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen zirvede Ozzi’ye, “Senden geçen sezon beklenen katkıyı alamadık. Bu yıl da kötü başladın. Sonra bir ara toparlanır gibi oldun ama son Kayserispor karşılaşmasında iyi değildin. Sana Malmö ile oynayacağımız Avrupa Ligi mücadelesinde son bir şans daha vereceğim. Ancak yine hayal kırıklığı yaratırsan, sonuçlarına katlanırsın” dediği öğrenildi.

Sezon başında sözleşmesi uzatılan Oğuzhan, şu ana kadar 7’si ligde, 5’i de Avrupa Ligi’nde olmak üzere 12 karşılaşmada görev yaptı. B36 Torshavn ve Partizan karşılaşmalarında 1’er gol atan Oğuzhan, 2’si ligde, 2’si de Avrupa’da olmak üzere 4 de asist yaptı.

Ozzi, geçen sezon ligde forma giydiği 24 karşılaşmada ve Devler Ligi’ndeki 7 müsabakada tek gol bile atamamış, 4 asist yapmıştı.

Yorumlar