Şenol Güneş'ten Napoli ayarı

Beşiktaş Teknik Direktörü, Kayseri maçının kadrosunda Napoli karşılaşmasını göz önünde bulundurarak değişikliğe gidecek.

Sakatlıktan yeni kurtulan Oğuzhan ile Adriano’yu Devler Ligi’ne saklamayı planlayan Güneş, İnler’in durumuna göre Atiba’yı da dinlendirmeyi düşünüyor. Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, bir yandan oyuncularını Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü oynayacakları Kayserispor mücadelesine hazırlarken, diğer yandan da çarşamba günkü Napoli karşılaşmasını düşünüyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, hem sakatlıktan dönen isimlerin son durumlarına bakıp hem de elindeki alternatifli kadroyu etkili bir şekilde kullanabilmek adına Kayseri mücadelesinde birkaç oyuncusunu dinlendirme kararı aldı.

Devler Ligi’nde çıktıkları ilk 2 maçtan iki puanla ayrılmaları sonrasında yarışta geri planda kalmalarını göz önünde bulunduran tecrübeli hocanın, sakatlıktan dönen Oğuzhan Özyakup ve Adriano’yu Kayseri deplasmanına götürmeyeceği ifade edildi.

Güneş’in, Atiba Hutchinson’ı da Napoli mücadelesine saklamayı planladığı ancak bu duruma sakatlıktan dönen Gökhan İnler’in son durumuna göre karar vereceği bildirildi.

Kanat kurgusu aynı kalacak

Kayserispor mücadelesinde ön libero hattında Tolgay Arslan ve Gökhan İnler’i birlikte sahaya sürmeyi düşünen Güneş’in, duruma göre İnler’in yerine Atiba’yı kullanabileceği öğrenildi.

Başarılı hocanın, cumartesi günü, orta alanın ortasında geçen hafta Başakşehir’le oynanan hazırlık maçında attığı klas frikik golüyle dikkat çeken Anderson Talisca’yı görevlendireceği, kanatlarda ise Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma ikilisini bozmayacağı öğrenildi. Şenol Güneş’in, hücum hattında ise Vincent Aboubakar’ı ilk 11’de oynatması bekleniyor.

Yorumlar