Şenol Güneş kararını verdi!

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, kalede kimi oynatacağı konusunda Tolga Zengin ve Fabricio arasında kararını verdi.

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, kalede kimi oynatacağı konusunda Tolga Zengin ve Fabricio arasında kararını verdi.

Beşiktaş’ta takıma yeni katılan isimlerle alternatifler çoğalırken, teknik direktör Şenol Güneş takımdaki değişimi kademeli olarak yapacak. Tecrübeli hoca, cumartesi günü Kardemir Karabük karşısında ilk 11’de kalede yine Tolga Zengin’e, forvette ise, lige 3 gole başlayan Cenk Tosun’a görev verecek.

YENİ TRANSFERLER GAZİANTEPSPOR MAÇINDA İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ

Beşiktaş, milli maç nedeniyle lige verilen arada Gaziantespor ile bir hazırlık maçı yapmıştı. Yeni transferlerin durumunu bu maçta gözlemleyen Şenol Güneş, kadrodaki değişimi kademeli olarak yapacak. Gaziantepspor ile oynanan hazırlık maçında yeni transferlerin iyi oyunu Şenol Güneş’in Karabük maçına hangi ilk 11 ile çıkacağı sorusunu da gündeme getirdi.

KALEDE TOLGA, FORVETTE CENK KARARI

Şenol Güneş, Gaziantepspor maçında taraftarın beğenisini kazanan ve destek alan Fabricio ile Tolga Zengin arasında kimin oynayacağına ilişkin kararını verdi. Şenol Güneş, kalede yine Tolga Zengin’i oynatacak. Forvette de Vincent Aboubakar’ın yerine lige 3 gol atarak başlayan Cenk Tosun’un oynaması bekleniyor.

GÖKHAN GÖNÜL VE CANER ERKİN 11’DE BAŞLAYACAK

Şenol Güneş’in kadrodaki değişimi kademeli yapması bekleniyor. Bu nedenle Güneş’in kalede yine Tolga’ya, forvette de haksızlık etmemek için ilk iki lig maçında 3 gol atan Cenk Tosun’a şans verecek. Aboubakar, geçen yıl Gomez’de olduğu gibi bir yedek soyunacak. Karabük maçında Caner ve Gökhan’ın ilk 11 başlaması beklenirken, forvet arkasında da Talisca görev yapacak.

STOPERDE TOSİC OYNAYACAK

Güneş’in stoperde de sürpriz yapıp Marcelo’nun yanında Tosic’i oynatması bekleniyor.

Yorumlar