Şenol Güneş ilk 11'ini belirledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın oynanacak Karabükspor maçı öncesi sahaya süreceği ilk 11'i belirledi.

Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta maçında yarın akşam Karabükspor’u Vodafone Arena’da ağırlayacak olan Beşiktaş'da teknik direktör Şenol Güneş, ilk 11’de oynatacağı isimleri belirledi.

ŞENOL GÜNEŞ KALEDE TOLGA ZENGİN’E GÖREV VERECEK

Yeni transferlerin milli arada yaptıkları ekstra çalışmalarla takıma alışması ve milli takımlarda bulunan oyuncularının ülkelerinden dönmesi sonrasında planını hazırlayan Güneş’in, kalede Tolga Zengin’e görev vermeyi planladığı öğrenildi.

SOL BEKTE ADRİANO, SAĞ BEKTE GÖKHAN GÖNÜL

Savunma dörtlüsünü de belirleyen Şenol Güneş, Marcelo ve Rhodolfo’yu savunmanın ortasında oynatacak. Şenol Güneş, Sol bekte Adriano’yu sağ bekte ise Gökhan Gönül’e formayı verecek. Sol kanatta ileri uçta Caner Erkin’i düşünen Şenol Güneş,  sağ kanatta ise geç dönen Quaresma yerine Kerim Frei’i görevlendirmeyi planlıyor.

ATİBA’NIN YERİNE GÖKHAN İNLER İLK 11’DE BAŞLAYACAK

Ön libero hattında ise Atiba ve Oğuzhan’dan oluşan sistemi bozacak olan tecrübeli teknik adam, Dünya Kupası elemeleri için gittiği Kanada’dan yorgun dönen ve ülkesinin Rusya şansı kalmaması sebebiyle üzgün olan tecrübeli oyuncunun yerine Gökhan İnler’i sahaya sürecek.

HÜCUM HATTI TALİSCA-ABOUBAKAR’A EMANET

Şampiyonlar Ligi’nde gelecek hafta oynayacakları Benfica karşılaşmasını da düşünen başarılı hocanın, Atiba’ya bu mücadelede görev vermesi bekleniyor. Karabük karşısında forvet arkasında Anderson Talisca’yı ilk 11’de oynatacak olan Şenol Güneş, yeni golcü Aboubakar’ı da forvet hattında görevlendirecek.

 

Yorumlar