Şenol Güneş: "Bizim daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi Napoli maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Bizim daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında Beşiktaş, bugün deplasmanda Napoli ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Beşiktaşlı oyuncu Gökhan İnler basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Şenol Güneş'in düzenlediği basın toplantısından öne çıkanlar:

Hücum zenginliği olan bir takımla oynayacağız. İlk maçı burada ikinci maçı sahamızda oynayacağız. Buradan galibiyetle ayrılarak avantaj elde etmek istiyoruz. Zor bir maç olacağını biliyoruz.

"GÖKHAN OYNARSA, ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR"

Normal idmanlara başladı. Ara ara biraz ağrısı oluyor ama genel olarak iyi durumda. Tabii tam durumunu maçta göreceğiz. Şu anda performans olarak neler yapabileceğini bilmiyoruz. İnşallah dostluk içerisinde bir maç olur. Bu yüzden toplantıya Gökhan ile geldim. Gökhan oynarsa, elinden geleni yapacaktır.

"FUTBOL ADINA İYİ ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ"

Şampiyonlar Ligi'ndeki iki maçı da kazanabilirdik. Oyun olarak geride değildik. Napoli ile ne olacağını göreceğiz. Ama oyununa baktığımızda, pozitif oynayan, önde basabilen bir takım. Biz de güzel futbol oynayan bir takımız. Bizim daha iyi oynayacağımızı düşünüyoruz. 3 puan sevindirici ama kaybettiğimiz zaman bile futbol adına iyi işler yapıyorsak bizim için sevindiricidir.

Yorumlar