Sen Anlat Karadeniz Yiğit bulundu mu? Babasında mı kalacak?

Sen Anlat Karadeniz Yiğit bulundu mu? Ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de yayınlanan son bölüm ile Yiğit babasında mı kalacak sorusu merak edildi. Detaylar Ajanshaber.com'da...

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz başladığı günden beri popülerliğini koruyor. Yayınlanan son fragmanla Sen Anlat Karadeniz Yiğit bulundu mu sorusu merak edildi ve aratıldı. Reytingleri alt üst eden dizi Çarşamba günlerinin yıldızı halinde. Peki 24 Ekim akşamı yayımlanacak bölümde Yiğit babasında mı kalacak? Detaylar ve merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ YİĞİT BULUNDU MU?

Ekranların sevilen ve oldukça fazla izlenen diziler arasında olan Sen Anlat Karadeniz 2.sezonu ile de dikkat çekiyor. Son bölümlerde Yiğit'in kaybolması üzerine izleyici Yiğit bulundu mu sorusunu merak etti. Aksiyonun ve dramın bitmediği dizide bu hareketlilik bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor. Peki bulunan Yiğit babasında mı kalacak?

SEN ANLAT KARADENİZ YİĞİT KİMDİR?

Atv ekranlarının merakla beklenen dizisi Sen Anlat Karadeniz seyirciyle buluşmak için gün saymakta. Oldukça dikkat çekici fragmanı, Öykü Gürman’ın seslendirdiği muhteşem Sen Anlat Karadeniz adlı dizi müziği ile büyük ilgi uyandıran Sen Anlat Karadeniz dizisi eşinden şiddet gören Nefes’in eşinden kaçmasıyla başlamaktadır. Tahir, Nefes’in şiddet mağduru olduğunu anlayınca Nefes’in eşine diklenir. Nefes’in eşi ise oldukça gaddar biridir.

 Tahir’i bu konuya karışmamasını ister ancak Tahir hiçbir kötülüğü göz ardı edecek bir insan değildir. Nefes ve oğlunu kurtarıp Karadeniz’e götürür. Nefes gözyaşları içinde ağlarken teselli etmek isteyen Tahir onu kaçırırak kendine de düşman edinmiştir. Nefes’in kocası Tahir için onu Karadeniz’e gömeceğim lafını kullanır. Hikayenin tam ortasında yer alan ise küçük bir çocuktur. Nefes’i ayakta tutan tek sebeptir oğlu. Nefes kaçarken oğlunu da yanına alır ve gider. Yiğit, yani Nefes’in oğlu, baba zulmünden kurtulur. Artık şiddet görmeyeceğini düşündüğümüz Yiğit’ Trabzonda farklı bir hikaye beklemektedir.

Yiğit’in gerçek adı Demir Birinci. Küçük yaşlarda kamera karşısına çıkmış olan Demir Birinci’nin yer aldığı ilk dizi Sen Anlat Karadeniz dizisi oldu.

Yorumlar