Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda Tahir ölecek mi?

21. bölümü ile sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz'de Tahir Karadeniz'in serin sularına atılmıştı. Peki Tahir ölecek mi? Tüm sorularınızın cevabı Ajanshaber'de.

Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 14 Haziran'da ekranlara gelen 21. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin bitmesinin ardından herkes 22. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Karadeniz'in asi çocuğu Tahir ölecek mi? Nefes aldırmadan izlenen sezon finali bölümünün bitmesinin ardından seyircilerin merak ettiği tek soru Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda Tahir ölecek mi? 

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin heyecanla beklenen sezon finali bölümü bu akşam yayınlandı. Dizi severlerin heyecanla yayınlanmasını beklediği sezon finalinde neler olduğu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte, Sen Anlat Karadeniz'in sezon finali bölümü ve yeni sezonu hakkındaki bilgiler.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Canını hiçe sayıp itirafı Mithat'a vermiştir. Vedat'ın da Nefes'i ihbar etmesi an meselesidir artık. Tahir'in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz'den gitmek… Tahir'in deli hamlesi, Kaleli Konağı'na kor gibi düşmüştür. Tahir'in, kendisine haber vermeden, hayatını sonsuza kadar değiştirecek kararlar almasına sinirlenen Nefes bir yanda, ailesi dağılmasın diye her fedakarlığı yapan Mustafa diğer yanda Tahir'e karşı çıkarlar. Onu destekleyen tek kişi, Nazar konusunda hala canı acıyan Murat'tan başkası değildir. Velayet zaferinin keyfini süren Vedat, Kalelilere ikinci darbeyi indirmek için Nazar'la evlilik hazırlığındadır. Bilmediği şeyse mutluluk dakikalarının sayılı olduğudur, herkes için son başlamıştır artık. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Vedat'ın öfkesi kimleri yakacaktır? Tahir ve Nefes, Karadeniz'den sonsuza kadar kopacaklar mıdır?

NEFES CEYLAN'IN KIZI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes’in bir çocuğu daha olduğu ortaya çıktı. Bilindiği üzere Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes Yiğit’ten sonra bir kez daha doğum yapmış ancak Nefes bu çocuğu tek başına doğurduğu için çocuk anne karnında nefessiz kalmış ve ne yazı ki işitme  engelli olmuştur. 

Nefes bu çocuğu öldü sanerken Vedat son anda bu bebeği hayata döndermiş ve Nefes’ten saklamıştır. Vedat Ceylan ismini verdiği bu kızı Nefes’ten uzak Amerika’da büyütmüştür; bu nedenle de sürekli Amerika’ya gitmiş gelmiştir.

Son bölümde ise Tahir, Nefes ve oğulları Yiğit'i Rusya'ya kaçırmak isterken gemide saklanan Vedat biranda ortaya çıktı ve olanlar oldu. Nefes'e öldü sandığı kızının aslında 2 dakika önce sarıldığı Ceylan olduğunu itiraf eden Vedat'ın planları bununla da bitmedi!

MUSTAFA KALLELİ TUTUKLU

Vedat'ın hain planı yüzünden tutukllanan Mustafa Kaleli için Rusya'ya Nefes ile gitmekten vazgeçen Tahir abisini kurtarabilecek mi?

Tahir Nefes ile Rusya'ya gidecekti ama Vedat'ın oyunu yüzünden Trabzonda kalmaya ve ailesini korumaya karar vedi. Gurbet Kuşu'nun babası yani sağ kolunu öldüren Vedat cesedi Mustafa'nın arabasına koymuştu. Polislerin gelmesi üzerine Mustafa bu iğrenç iftaradan kurtulmaya çalışırken çıkarıldığı mahkemece tutuklanmasına karar verildi.

TAHİR ÖLDÜ MÜ?

Tahir, Nefes ve oğulları Yiğit'i Rusya'ya kaçırmak isterken gemide saklanan Vedat biranda ortaya çıktı ve olanlar oldu. Nefes'e öldü sandığı kızının aslında 2 dakika önce sarıldığı Ceylan olduğunu itiraf eden vedat iğrenç bir plan daha yapmıştı. Tahir'in ellerini ayaklarını Nefes'e bağlatan Vedat onu denize atması için nefese emir verdi fakat Tahir kendisi atladı.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZONU NE ZAMAN?

Sen Anlat Karadeniz yeni sezonunun ne zaman başlayacağı büyük merak konusu. Sabırsız seyirciler şimdiden bu sorunun cevabını arıyor. Fakat kesin bir açıklama henüz yapılmadı. Mustafa'nın tutukluluk süresine bakılacak olursa dizi Eylül Ekim aylarında yeni sezonuyla bomba gibi bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek.

Yorumlar