Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm fragmanı ile Tahir boğulacak mı?

Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm fragmanı ile yeni sezonda neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanı ile ilgili detaylar Ajanshaber.com'da.

Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Sen Anlat Karadeniz heyecan dolu bir bölümle sezon finali yaptı. Sezon finali bölümünün ardından izleyicileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Yayınlandığı günden bu yana reyting listesinde zirvelerden hiç inmedi. Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu izleyiciler tarafından yanıt bekliyor. Yeni sezonda ekranlara hızlı bir giriş yapacak diziyle ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Sadece Türk televizyonlarında değil, dünya ekranlarına da giriş yapan Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen Anlat Karadeniz sezon finali bölümüyle izleyicileri ekran başına kitledi. Nefes ve Tahir'in evladını korumak için Vedat'la velayet mücadelesi verdiği bölüm reyting listelerinde zirveden inmedi. Peki Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığında Ajanshaber.com farkıyla sitemizde bulabilirsiniz.



SEN ANLAT KARADENİZ KONUSUYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.



SEN ANLAT KARADENİZ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Tahir, canını hiçe sayıp itirafı Mithat'a vermiştir. Vedat'ın da Nefes'i ihbar etmesi an meselesidir artık. Tahir'in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz'den gitmek…

Tahir'in deli hamlesi, Kaleli Konağı'na kor gibi düşmüştür. Tahir'in, kendisine haber vermeden, hayatını sonsuza kadar değiştirecek kararlar almasına sinirlenen Nefes bir yanda, ailesi dağılmasın diye her fedakarlığı yapan Mustafa diğer yanda Tahir'e karşı çıkarlar. Onu destekleyen tek kişi, Nazar konusunda hala canı acıyan Murat'tan başkası değildir.

Velayet zaferinin keyfini süren Vedat, Kalelilere ikinci darbeyi indirmek için Nazar'la evlilik hazırlığındadır. Bilmediği şeyse mutluluk dakikalarının sayılı olduğudur, herkes için son başlamıştır artık.

"AYRILIYORUZ YANİ ÖYLE Mİ?"

Yorumlar