Sen Anlat Karadeniz 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Sen Anlat Karadeniz 2. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu reyting rekortmeni dizinin izleyicileri tarafından yanıt bekliyor. Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunun cevabı Ajanshaber.com'da.

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz muhteşem bir sezon finaliyle ekranlara veda etti. Dizinin sezon finali bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kitledi. Şimdi akıllara takılan soru Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu oldu. Tahir'in itiraf videosuyla ilgili tüm bildiklerini polise teslim etmesi ortalığın bir kez daha karışmasına sebep oldu. Bu olayın ardından Tahir, Yiğit ve Nefes'i de alıp Gürcistan'a kaçmayı planladı. Bölümün ardından Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu sıkça sorulmaya başlandı. İşte yeni sezonla ilgili tüm detaylar...

SEN ANLAT KARADENİZ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Her hafta çarşamba günü izleyicileri muhteşem konusuyla ekranlara kitlemeye devam eden Sen Anlat Karadeniz sezon finali bölümüyle bir süreliğine ekranlara veda etti. Tahir ve Nefes'in yürekli oğulları için yanmaya başladı. İzleyiciler sezon finalinin ardından Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni sezonunun eylül ayının ortalarında ya da sonlarında başlaması bekleniyor.

SEZON FİNALİNDE ORTALIK KARIŞTI

Ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz sezon finali bölümü ile seyirci ile buluştu. Sen Anlat Karadeniz'de Vedat velayet davasını kendi lehine çevirmiş ve Yiğit'i almıştır. Oğulları için yürekleri yanan Tahir ve Nefes için umutlar tükenmek noktasındadır. Tahir itiraf videosunu polise vererek Yiğit ve Nefes'i de alıp Gürcistan'a kaçmaya karar verir. 

SEN ANLAT KARADENİZ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Tahir, canını hiçe sayıp itirafı Mithat'a vermiştir. Vedat'ın da Nefes'i ihbar etmesi an meselesidir artık. Tahir'in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz'den gitmek… Tahir'in deli hamlesi, Kaleli Konağı'na kor gibi düşmüştür.


Tahir'in, kendisine haber vermeden, hayatını sonsuza kadar değiştirecek kararlar almasına sinirlenen Nefes bir yanda, ailesi dağılmasın diye her fedakarlığı yapan Mustafa diğer yanda Tahir'e karşı çıkarlar. Onu destekleyen tek kişi, Nazar konusunda hala canı acıyan Murat'tan başkası değildir. Velayet zaferinin keyfini süren Vedat, Kalelilere ikinci darbeyi indirmek için Nazar'la evlilik hazırlığındadır. Bilmediği şeyse mutluluk dakikalarının sayılı olduğudur, herkes için son başlamıştır artık.

Yorumlar