Şemdinli'de çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yol güvenliğini sağlayan güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yol güvenliğini sağlayan güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu. Teröristlerin yakalanarak etkisiz hale getirilmesi için operasyonlara devam ediliyor.

PUSU KURUP 5 ASKERİ ŞEHİT ETTİLER

Pusu kuran PKK'lı teröristlerin açtığı ilk ateşle 5 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı. Helikopterle Fatih Kışlası'na getirilen yaralılar buradan ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

ÇUKURCA'DA 3 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Terör örgütü PKK ile Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzaenlenen operasyonda 3 asker şehit oldu. Çukurca ilçesi kırsalında süren operasyonda bu sabah saatlerinde çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 3’ ü ağır olmak üzere 20 askerin yaralandığı bildirildi.

VAN'DAN DA ACI HABER GELMİŞTİ: 8 ŞEHİT

Van'ın Çaldıran ilçesinde Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.Van'ın Çaldıran ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 8 asker şehit olurken, 8 asker de yaralandı. PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda ise 13 terörist öldürüldü.

Van Valiliği'nden bu sabah yapılan açıklamada, Çaldıran İlçesi Tendürek Dağı'nda bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonda çatışma çıktığı belirtildi.

DÜN GECE DE MARDİN'DE HAİN SALDIRI: 2 ŞEHİT

Alınan bilgiye göre, dün gece teröristler, Dargeçit-Midyat karayolundaki kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulundu. Dargeçit ilçe girişinde bulunan güvenlik noktasına bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışmada 3 asker, 3 korucu ve sivil bir kadın yaralanmıştı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

2 ASKER KURTARILAMADI

Yaralılardan bir uzman çavuş kaldırıldığı hastanede şehit olurken, ağır yaralı olan 1 korucu da şehit oldu. Çatışmada yaralanan 2 asker, 2 korucu ile 1 sivilin tedavileri ise devam ediyor.

Yorumlar