Seksenler Son Bölümde Nazlı ve Ergun Kavgası Büyüdü!

TRT 1'in komedi dizisi Seksenler 192. bölümde yeni evli çiftin arasında yaşananlar herkesi şok etti. Nazlı Ergun'un kavgasının büyümesi sonrasında Nazlı evi terk ederek baba evine döndü.

Her cumartesi TRT 1 ekranlarında Seksenler geçen haftaki bölümüyle izleyicileri kahkaha tufanına boğdu. Nazlı ve Ergun arasında çıkan büyük kavgayı herkes sorgulamaya başladı. Merakla beklenen Seksenler 192. bölümde Nazlı ve Ergun evliliklerinin daha ilk haftalarında kavga edince herkes şoka uğradı. Nazlı yaşananların ardından evi terk ederek babasının evine geri döndü. Çınaraltı mahallesinin sakinleri Ergun ve Nazlı çiftinin arasında ne yaşandığını araştırmaya başladı. Seksenler son bölüm de kızlarının evlerine geri döndüğünü gören Fehmi ve Rukiye neye uğradığını şaşırdı. Nazlı kesin karar alarak Ergun'un yanına dönmek istemedi. Öte yandan bebeğini kucağına alan Gülden ve Ahmet çifti minik kızları Aslı'nın ağlama sorununa bir çare bulmaya çalıştı. Gece uyuyamayan Ahmet ve Gülden çifti bu soruna en sonunda çözüm buldu. 

SEKSENLER 192. BÖLÜM

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler bu hafta yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kitlemeye devam etti. Ergun ve Nazlı'nın kavga etmesi bölüme damgasını vuran olaylardan oldu. Yeni evlenen Nazlı ve Ergun arasında büyük bir tartışma çıktı.

NAZLI VE ERGUN ARASINDA GERGİNLİK

Büyük tartışma neticesinde Nazlı Ergun'u terk edip baba evine gitmeye karar verdi. Mahalleli çiftin neden kavga ettiğini merak etmeye başladı. Fehmi ve Rukiye, Nazlı'nın eve döndüğünü görünce şok oldu. Nazlı Ergun'un yanına dönmemek için kesin kararını verdi.

GÜLDEN VE AHMET UYKU UYUYAMADI

Bebeklerini yeni kucağına alan Gülden ve Ahmet'i büyük problemler yaşamaya başladı. Minik kızları Aslı uyku uyumayınca çift sürekli uykusuz kaldı. Uykusuz kalmaya dayanamayan Gülden ve Ahmet çifti duruma çok güzel bir çare buldu.

KOMİSER RIZA'NIN TATİL HAYALİ

Komiser Rıza izin zamanı yaklaştıkça memleketi Trabzon'a gitmenin hayallerini kurdu. Rıza bu hayalleri kurarken karısı Emel de kendi memleketine gitmenin hayallerini kurmaya başladı. İkilinin birbirinden farklı hayaller kurduğu ortaya çıkınca komik anlar yaşandı. 

SEKSENLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Zengin adamı en çok esnaf merak etti. Zengin adamın mahalleye gelmesi olay oldu. Nazlı ve Ergun ise kendi evlerine çıkabilmek uğruna Ergun Plak'ı sattı. Plakçı dükkanını Niyazi'nin aldığını duyan Ergun kendini kaybetti. Kendilerine uygun bir ev bulan çift Rukiye'nin ev uzak bahanesiyle ne yapacağını şaşırdı. Yeni doğum yapan Gülden bebeğini sürekli kontrol etti. Bebeğin sürekli üzerine titremesinden ötürü Gülden endişeli birine dönüştü. Gülden'in her şeye endişelenmesinden ötürü eniştesi zor anlar yaşamaya başladı. Niyazi plakçı dükkanını alan kişi olunca Ergun çılgına döndü. Ergun ev alma hayalini gerçekleştirmek üzereyken Rukiye evin uzak olduğunu söyleyerek işleri zorlu bir yola soktu. Bebeğini yeni kucağına alan Gülden sürekli onun üzerine titredi. Gülden'in bebeğiyle bu kadar ilgilenmesi onun endişeli birisi olmasına neden oldu. Gülden'in endişesi yüzünden Ahmet zor günler geçirmeye başladı. 

SEKSENLER HAKKINDA

Seksenler kırk yaşındaki ortanca kardeşin Ahmet’e getirdiği bir teklif başlar. Teklifte anne babasının yaşadığı evin satılmasını önerir. Çünkü bu durumda maddi olarak rahatlayacaklardır. Ama en büyük problem babasını buna nasıl ikna edeceğidir. Üç kardeş babalarını ikna etmek için karşısına çıkarlar. En büyük kardeş Ahmet evdeki hatırlarını hatırlar ve bunu babasına söylemenin ne kadar zor olduğunu kavrar. Ahmet’in hatırladığı bu yıllar 1980’lerdir. Seksenler hepsinin hayata adım attığı ilk andır.

Yorumlar