Samsung yakında 200 MP kameralı yeni bir akıllı telefon duyurabilir

Samsung, yeni paylaştığı videoyla birlikte 200 MP çözünürlük destekli ve 6 kameralı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Samsung, yeni paylaştığı videoyla birlikte 200 MP çözünürlük destekli ve 6 kameralı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını gösteriyor. Bu sene Galaxy Note ailesine yönelik ürünler çıkmayacağı söylentileri devam ederken bu kamera yeteneklerinin tepe seviyesi Galaxy S modellerinde kullanılması planlanıyor.

Samsung Exynos Twitter hesabı, 200 MP çözünürlüklü toplamda 6 kameralı bir akıllı telefonun videosunu paylaştı. Şirketin aslında uzun zamandır bu tip bir görüntü sensörüne yoğunlaştığı biliniyordu. Ancak ilk kez bu kadar net bir videoyla detaylar ortaya çıktı.

YENİ KAMERALARIN DİZİLİMİ NASIL?

Video her ne kadar kısa süreli olsa da aslında arkada 4 önde ise 2 kamera yer aldığı görülüyor. Ayrıca videoda dikkat çeken ayrıntılardan biri de özellikle Exynos'a gönderme yapılıyor oluşu. Bu da aslında güçve verimlilik anlamında tepe seviyesi bir akıllı telefonun hazırlıklarını gösteriyor.

Yorumlar