Samsun'da uyuşturucudan 3 kişi tutuklandı

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü mahkemece tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik bir süredir devam eden çalışmalar sonucunda Çarşamba ilçesinde bulunan 10 ayrı adrese yönelik bu sabah eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, operasyon kapsamında paketler halinde yaklaşık 95 gram esrar maddesi, 23 kök dişi Hint keneviri bitkisi, bir miktar kenevir tohumu, 1 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet mermi, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 13 fişek ele geçirildi.

4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Narkotik Şube Müdürlüğünde sorgusu tamamlanan 2 kişi savcılık tarafından serbest bırakılırken, 4 kişi ise Çarşamba Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Serhat K., Mehmet A. ve Çetin Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Murat K. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar