Şampiyonlar Ligi maçları nefes kesti!

Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçları başladı. Dün akşam oynanan maçlar nefesleri kesti. İşte Devler Ligi'ndeki maçların sonuçları...

AjansHaber/ÖZEL

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde E,F,G ve H gruplarında ikinci hafta maçları dün akşam oynandı. Gecenin maçı F Grubu’ndaki Borussia Dortmund-Real Madrid maçıydı. İspanya'nın Real Madrid takımı, deplasmanda Alman ekibi Borussia Dortmund ile 2-2 berabere kalırken, Dortmund'da forma giyen A Milli futbolcumuz Emre Mor, 78'inci dakikada Raphael Guerreiro'nun yerine oyuna dahil oldu.

GRUBUN DİĞER MAÇINDA SPORTING LIZBON, LEGIA’YI 2-0 YENDİ

Şampiyonlar Ligi F Grubu’nun diğer maçında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon, Polonya ekibi Legia Varşova’yı kendi sahasında 2-0 yendi. Grubun ilk maçında Dortmund’a kendi sahasında 6-0 yenilen Legia, iki maçta puan alamadı. Sporting Lizbon da ilk maçta Real Madrid’e son dakikalarda yediği golle 2-1 mağlup olmuştu.

E GRUBU

Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Monaco ile Bayer Leverkusen 1-1 berabere kaldı. CSKA Moskova da kendi sahasında Tottenham’a 1-0 mağlup oldu. E Grubu ilk maçlarında Monaco, Tottenham’ı deplasmanda mağlup etmiş, Leverkusen-CSKA  maçı da berabere bitmişti.

G GRUBU

G Grubu’nda Kopenhag kendi sahasında Belçika takımı Club Brugge’u rahat geçti. Kopenhag maçı 4-0 kazandı. Son İngiltere şampiyonu Leicester City de kendi sahasında Porto’yu 1-0 yendi. Leicester puanını 6’ya yükseltirken Kopenhag ilk 2 maçta 4 puan topladı. Porto 2 maç sonunda 1 puanda kalırken Club Brugge puan alamadı.

H GRUBU

H Grubu’nun önemli maçında Sevilla kendi sahasında Lyon’u 1-0 yendi. Grubun favorisi Juventus da Dinamo Zagreb deplasmanında 4-0’lık skorla galip geldi. Juventus ve Sevilla 2 maç sonunda 4 puana ulaşırken Lyon 3 puanda kaldı. Dinamo Zagreb 2 maç sonunda puansız kaldı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar