Salih Uçan için İtalya'dan dev teklif!

İtalya'nın Roma takımında 2 sezon kiralık olarak forma giyen Salih Uçan için başka bir İtalyan ekibi Sampdoria'dan 7 milyon euroluk teklif geldi.

2 Sezaon İtalya'nın köklü kulüplerinden Roma'da kiralık olarak oynadıktan sonra yeniden yuvaya dönen genç oyuncu Salih Uçan için başka bir İtalyan ekibi Sampdoria'dan 7 milyon euroluk teklif geldi. Fenerbahçe yönetimi İtalyan ekibinin teklifini kabul etmedi.

SALİH İÇİN TEKLİF YİNE İTALYANLARDAN

Fenerbahçe'nin 2 sezon Roma'ya kiraladığı ancak dönüşünde yeni teknik direktör Advocaat'ın forma şansı vermediği Salih Uçan için İtalya'dan teklif geldi.

'PERFORMANSINDAN MUTLU DEĞİLİM'

Teknik direktör Dirk Advocaat performansından memnun olmadığı futbolcuyu son oynanan Kasımpaşa maçı kadrosuna da almayarak "Performansından mutlu değilim " ifadesini kullandı.

İTALYAN KULÜP RESMEN TEKLİF ETTİ

Futbol Arena'da yer alan habere göre; Bu seneyi de kulübede geçirme ihtimali yüksek olan futbolcunun sezon başında çok ciddi bir teklif aldı. Serie A’nın köklü kulüplerinden Sampdoria futbolcuyu resmen istedi.

YÖNETİM KABUL ETMEDİ

İtalyan Kulübü futbolcu için 7 Milyon Euro (23 milyon TL) bonservis bedeli teklif etmesine rağmen sarı lacivertli yönetim bu öneriyi kabul etmedi.

SALİH UÇAN KİMDİR?

2 sene Bucaspor'da as takımda oynayan Salih, Fenerbahçe ve birçok Süper Lig takımın transfer listesine girmiş fakat 1,4 milyon Euro + Okan Alkan karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Salih Türkiye Kupası'nda Göztepe maçında Fenerbahçe kariyerinde ilk kez bir resmî maçta ilk 11'de forma giymiştir 14 Mart 2013 tarihinde oynanan Fenerbahçe-FC Viktoria Plzeň maçında takımının ve Fenerbahçe için ilk golünü atmıştır.2013 yazında Aykut Kocaman takımdan ayrılmış teknik direktörlüğe Ersun Yanal getirilmiştir.Ersun Yanal'ın döneminde ara sıra maçlara çıkan Salih,Fenerbahçe ile yeni sezonda şampiyonluk yaşamıştır.Seri çalımları ve bilek hareketleriyle gündeme gelen Salih,Ersun Yanal döneminde 20 lig maçına çıkmış 3 asist yapmıştır.

Fenerbahçe, 23 Haziran 2014 tarihinde Salih'in İtalyan takımlarından Roma'ya transferi için görüşmelere başlandığını açıklamıştır. 6 Temmuz 2014 tarihinde ise AS Roma kulübüne 2 yıllığına kiralanmıştır.

Yorumlar