Salih Uçan'a yine yol göründü! İşte yeni takımı

Fenerbahçeli genç oyuncu Salih Uçan için teknik direktör Dick Advocaat 'daha gelişmeye ihtiyacı var' kararı verdi. Bu karar genç oyuncu için kiralık olarak gideceği yeni bir takım anlamına geliyor.

2 Sezaon İtalya'nın köklü kulüplerinden Roma'da kiralık olarak oynadıktan sonra yeniden yuvaya dönen genç oyuncu Salih Uçan için teknik direktör Dick Advocaat 'daha gelişmeye ihtiyacı var' kararı verdi. Bu karar genç oyuncu için kiralık olarak gideceği yeni bir takım anlamına geliyor. Salih Uçan için Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un şimdiden talip olduğu gelen iddialar arasında.

'DAHA GELİŞMEYE İHTİYACI VAR'

Fenerbahçe yönetiminin, teknik direktör Dick Advocaat'ın, "Salih Uçan'ın daha gelişmeye ihtiyacı var" raporu üzerine genç oyuncusunu kiralama kararı aldığı öğrenildi.

'KONYASPOR TALİP OLDU'

Salih Uçan'a Konyaspor'un şimdiden talip olduğu, yeşil-beyazlı ekibin hocası Aykut Kocaman'ın, arasının iyi olduğu Fenerbahçeli yönetici Ali Yıldırım'dan Salih Uçan'u bizzat istediği ileri sürüldü.

İTALYA'DAN TEKLİF GELMİŞTİ

Bundan önceki iki sezonunu Roma'da kiralık geçiren ancak oynama şansı bulamayarak Fenerbahçe'ye geri dönen Salih Uçan'a Çizme'den başka talip de çıkmış.

FENERBAHÇE REDDETTİ

İddiaya göre, 22 yaşındaki futbolcu Salih Uçan'ı Serie A ekiplerinden Sampdoria resmen istedi ancak Fenerbahçe yönetimi İtalyan kulübünün 7 milyon euro'luk teklifine rağmen Salih'i vermeyi reddetti.

SALİH UÇAN KİMDİR?

2 sene Bucaspor'da as takımda oynayan Salih, Fenerbahçe ve birçok Süper Lig takımın transfer listesine girmiş fakat 1,4 milyon Euro + Okan Alkan karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Salih Türkiye Kupası'nda Göztepe maçında Fenerbahçe kariyerinde ilk kez bir resmî maçta ilk 11'de forma giymiştir 14 Mart 2013 tarihinde oynanan Fenerbahçe-FC Viktoria Plzeň maçında takımının ve Fenerbahçe için ilk golünü atmıştır.2013 yazında Aykut Kocaman takımdan ayrılmış teknik direktörlüğe Ersun Yanal getirilmiştir.Ersun Yanal'ın döneminde ara sıra maçlara çıkan Salih,Fenerbahçe ile yeni sezonda şampiyonluk yaşamıştır.Seri çalımları ve bilek hareketleriyle gündeme gelen Salih,Ersun Yanal döneminde 20 lig maçına çıkmış 3 asist yapmıştır.

Fenerbahçe, 23 Haziran 2014 tarihinde Salih'in İtalyan takımlarından Roma'ya transferi için görüşmelere başlandığını açıklamıştır. 6 Temmuz 2014 tarihinde ise AS Roma kulübüne 2 yıllığına kiralanmıştır.

Yorumlar