Zonguldak ve Yalova'da sağanak hayatı felç etti

Zonguldak ve Yalova'da etili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kentlerde birçok ev ve iş yerini su basarken, yollardaki mazgalların tıkanması sonucu sürücüler ise ilerlemekte güçlük çekti.

Zonguldak ve Yalova'da etili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kentlerde birçok ev ve iş yerini su basarken, yollardaki mazgalların tıkanması sonucu sürücüler ise ilerlemekte güçlük çekti. 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ 

YALOVA'DA ETKİLİ YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Yalova'da dün akşam başlayan ver gece boyunca etkisini sürdüren sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış dolayısıyla bazı ev ve iş yerlerinde su baskkınları oluştu.

Dün akşam etkisini göstermeye başlayan yağış, yollarda su birikintilerine, ev ve iş yerlerinin bodrum katlarında ise su baskınlarına yol açtı.

Kentte yaklaşık bir saat süren şiddetli yağışın ardından Gazipaşa, Cumhuriyet, Fatih, Şehit Ömer Faydalı ve İstanbul caddelerinde oluşan su birikintilerinden dolayı vatandaşlar zorluk çekti.

İstanbul Caddesi esnafı, dükkanlarına dolan suları itfaiye ekiplerinin desteğiyle tahliye ederken, bazı vatandaşlar da belediye ekiplerine yardım ederek, yağmur suyunun tahliyesi için çaba gösterdi.

ZONGULDAK'DA SAĞANAK HAYATI FELÇ ETTİ

Zonguldak'ın il merkezi ve Kozlu ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle, ev ve iş yerlerinin bodrum katlarını su bastı, yollarda biriken taş ve çamur nedeniyle sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti.

Sağanak yüzünden il merkezindeki Gazipaşa Caddesi'nde mazgalların tıkanması sonucu oluşan su birikintileri, sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı iş yerlerini ise su bastı.

ARAÇLAR YOLLARDA MAHSUR KALDI

Su basan iş yerlerinin sahipleri, dükkanlarına gelerek suları tahliye etmeye çalıştı. Asma Mahallesi Sanayi Sitesi, İkinci Makas ile Yayla Mahallesi Atatürk Devlet Hastanesi Kavşağı mevkisinde mazgalların tıkanması dolayısıyla oluşan su birikintilerinde bazı araçlar yolda mahsur kaldı.

Araçlarda mahsur kalan vatandaşlar, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı. Su basan iş yerini temizlemeye çalışan bir kişi ise elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Kozlu ilçesinde de etkili sağanak nedeniyle sahil yolunun bir bölümü ulaşıma kapandı.

Yorumlar