Kerem Bürsin'in yeni dizisinde partneri Saadet Işıl Aksoy mu olacak

Kerem Bürsin'in dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek'de başrol partnerinin oscar ödüllü Saadet Işıl Aksoy olduğu iddialarına Ay Yapımdan açıklama yapıldı

Saadet Işıl Aksoy hakkında başlayacak yeni dizide başrol oynayacağı iddiaları güçlendi. Haftalardır konuşulan dizi 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' başrolünün Kerem Bürsin olarak açıklanmasındn sonra, hayranları çok heyecanlanmış ve ya Bürsin'in bayan partner kim olacak diye sorulmaya başlanmıştı. Serenay Sarıkaya ile oynadığı dizi sonrasında aşk gündeminden düşmeyen yakışıklı oyuncunun dizisinide kimin olacağı da ssyal medya aracılığı ile servis edildiği iddiaları gündemde oturdu.

SAADET IŞIL AKSOY HAKKINDA BAŞROL İDDİALARI

Merakla başlanması beklenilen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde karşımıza çıkacak olan ismin Kerem Bürsin olduğu açıklamasından sonra başrol bayan oyuncu prtnerinin de ödüllüoyuncu Saadet Işıl Aksoy olduğu iddiaları açıklandı. 

OSCAR ÖDÜLLÜ BAŞROL ADAYI

Penelope Cruz'la "Sen Doğmadan"  filminde başrol oynayan Aksoy, Los Angelas'a yerleştikten br süre snra ^Kördüğüm' dizisindeki rolü için Türkiye'ye geri dönmüştü. Ay Yapım imzalı Çağrı Lostuvalı'nın yöneteceği dizide Kerem Bürsin, Ali Simith adlı dövüşçüyü, Saadet Işıl Aksoy ise Pelin isimli Mirkelamoğlu Holding'in aynı zamanda profesyonel dansçı olan veliahtı rollerine hayat vereceği yazıldı. 

İDDİALAR YALANLANDI

Ay Yapım'ın kulağına giden fısıltılar sonrasında yaptığı açıklama ile Işıl Saadet Aksoy iddiaları yalanlandı. ve yapılan Açıklamada "Yeni projemiz “Bu Şehir Arkandan Gelecek” ile ilgili bugün servis edilen basın bülteni tarafımıza ait değildir. Yapılan açıklamanın resmi olmadığını önemle belirtmek isteriz. Projemizle ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup, netleşen bilgiler en kısa sürede detaylı olarak basın mensupları ile paylaşılacaktır." denildi

 

KEREM BÜRSİN SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Yeni dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kerem Bürsin'in yeni görüntüsü herkesi heyecanlandırdı. Dizide 5 dil bilen genç bir boksörü canlandıracak olan Bursin, hayat vereceği karakteri için boks dersleri alıyor. Bu sabah Instagram hesabı üzerinden spor sırasında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Bursin, kısa süre içinde takipçilerinden binlerce beğeni aldı. Oldukça kaslı vücudunu paylaşan isim, sosyal medya da özellikle de genç kızların beğenisini kazandı. 

SARIKAYA AŞKI DEVAM

Serenay Sarıkaya ile birlikt aşklarının devam ettiği görüntüleri yaz aylarından tatilleri sırasındaki çekimlerii le çok konuşulmuştu. 

Yorumlar