"Riekerink'teki ısrarın sebebi ne?"

Galatasaray, CAS'a yaptığı itirazın reddedilmesinin ardından yeni sezon planlamasını şekillendiriyor.

Galatasaray, geçen sezondaki  başarısızlığın ardından yeni bir planlamaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılarda teknik direktör belirsizliği devam ederken, Bursaspor’un kaptanı Serdar Aziz sürpriz şekilde Galatasaray’a imza attı.

Galatasaray, Serdar Aziz için Bursaspor’a 4 buçuk milyon Euro ve Bilal Kısa, Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal'ı bonservisleriyle birlikte verdi. 26 yaşındaki milli stoper, Galatasaray’dan yıllık 2 milyon Euro alacak. Galatasaray, Serdar Aziz’in ardından Akhisar Belediyespor’un yıldızı Hugo Rodallega ile de imza aşamasına geldi.

Galatasaray’ın yeni sezondaki planlamasını AjansHaber’e değerlendiren spor yorumcusu Faik Çetiner, Galatasaray’ın Hollandalı antrenör Jan Olde Riekerink ile yola devam etmemesi gerektiğini belirten Çetiner, “Alp Yalman ile Sayın Dursun Özbek’in arası açık. Alp Yalman, Riekerink’i istemiyor, futbolun başına getirdiğin birisi Riekerink ile devam etmek istemiyorsa bu ısrarın sebebi ne? Dünyada çok fazla teknik direktör var” dedi.

Spor yorumcusu Faik Çetiner, Galatasaray’ın yeni sezondaki planlamasını AjansHaber’e şöyle değerlendirdi:

“RIEKERINK İLE YOLA DEVAM EDİLMEMELİ”

Galatasaray, Riekerink ile yola devam etmemelidir. Riekerink daha önce Galatasaray gibi çok önemli takım çalıştırmamış bir antrenör. Galatasaray sürpriz bir şekilde transfer dönemine Serdar Aziz’i alarak başladı, iyi transferler yapabilir ve kadrosu da iyi. Riekerink yönetiminde bir mağlubiyetle birlikte ortalık toz duman olur.

“FATİH TERİM İDDİALARI DOĞRU DEĞİL”

Galatasaray’ın yeni bir teknik adamla yola devam etmesi gerekiyor. Sürekli Fatih Terim iddiaları yer alıyor ama bu iddialar doğru değil. Galatasaray Yönetimi’nin bunlara açıklama yapması gerekiyor. Fatih Terim, 2018 yılına kadar Milli Takım’da olacak. Galatasaray’ın kamp yeri belli, oynayacağı hazırlık maçları belli, takım belli ama ortada teknik direktör yok. Riekerink ile devam edilecekse onu açıklasınlar ama onu da yapmıyor.

“RIEKERINK’TEKİ ISRARIN SEBEBİ NE?”

Alp Yalman ile Sayın Dursun Özbek’in arası açık. Alp Yalman, Riekerink’i istemiyor, futbolun başına getirdiğin birisi Riekerink ile devam etmek istemiyorsa bu ısrarın sebebi ne? Dünyada çok fazla teknik direktör var. Hiçbir şey yapamazsan gider Yılmaz Vural ile anlaşırsın, Riekerink’ten daha iyi olacağını düşünüyorum. Yerli hoca da olabilir şimdi Yılmaz Vural’ın Pereira’dan ne eksiği var? Bence fazlası var. Galatasaray’da iyi bir yerli antrenör de olabilir.

“TEKNİK DİREKTÖR OLMADAN TRANSFER Mİ YAPILIR?”

Galatasaray yoluna yeni bir teknik adamla devam etmelidir. Bu Türkiye’yi tanıyan yabancı bir hoca ya da yerli bir antrenör olabilir. Örnek vermek gerekirse, Daum olabilir, Yılmaz Vural olabilir ama Riekerink olmaz. Galatasaray, transfer yapıyor, imzalar atılıyor ama bu oyuncuları kim istiyor? Teknik direktör olmadan transfer mi yapılır? İşte bütün hata burada. Geçtiğimiz sezon da Fenerbahçe transferleri yaptı sonra antrenörü getirdi, antrenör oyuncuların altında ezildi gitti.

“GALATASARAY İYİ BİR TEKNİK ADAMLA GEÇEN SENEDEN DAHA İYİ OLUR”

Galatasaray’ın Riekerink ile yollarını ayırması gerekiyor ama şu anda onunla devam edilecek gibi gözüküyor. Galatasaray, Avrupa kupasına da katılmayacak, para da vermek istemiyor. Serdar Aziz çok iyi transfer oldu. Akhisarlı Rodallega da olursa iyi katkı verebilir. Galatasaray’ın iyi bir kalecisi var, Sneijder haberleri çıkıyor, durumu belirsiz. Galatasaray, iyi bir teknik adamla geçen seneden daha iyi olur.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar