Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'den gönderilecek ismi açıkladı

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programda açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, evinde Medipol Başakşehir’i konuk etti. Fenerbahçe, sayısız net pozisyondan yararlanamadığı mücadele 0-0 sona erdi. Mücadelenin ardından Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programına maçı değerlendirdi.

Dilmen’in açıklamaları şu şekilde:

“Ligin 11. haftasını 10 puan farkla oynayacaksınız Galatasaray maçını. Değişikliğe gider mi hoca ile ilgili bilmiyorum.”

“Fenerbahçe – Başakşehir maçında verilmeyen golde VAR izlemesi yapılamaması skandaldır. Bekle. Beklese 2 dakika sonra gelmişti. Şimdi Başakşehir, 2 puanla şampiyonluğu bırakırsa ne olacak!”

“Başakşehir ilk yarı etkili olmamasına rağmen 70-80 fazla pas yaptı rakibinden. Çünkü pas yaparak arkadan çıkan bir takım. Adebayor her topa değmek için orta sahaya doğru geldi ve hücumda istedikleri pozisyonu bulamadılar.”

“Abdullah hoca oyundan mutsuzdur, bir de golün iptalinden mutsuzdur. Ama deplasmanda alınan bir puanda kötü değildir. 15 puan yaptılar, Fenerbahçe ise 8 puanda kaldı.”

"COMOLLİ KALACAK, COCU GİDECEK"

“Ben Comolli’nin kalacağını, Sivas maçında Cocu’nun olmayacağını düşünüyorum. Bu takımı Comolli yaptı. Ligin 8. haftasında ligi bitiren Fenerbahçe’yi kim inşa etti? Gerçek ortada. İkisi birden normalde gitmeli ama benim gördüğüm bu atmosferde Cocu’nun gideceği yönünde.”

“Kesinlikle bana göre ikisi de olmalı. Yeniden yapılanma olmadı. Yeniden yapılacak mütahitler var. Yeni teknik direktörün Sivasspor maçında sahada olacağını düşünüyorum.”

Yorumlar