Reza Zerrab Ebru Gündeş boşanma kararı bilmecesi çözüldü! Bakın nedenmiş

Amerika'da tutuklanan Reza Zerrab (Rıza Sarraf) ile Ebru Gündeş'in boşanma kararını iddialara göre Zerrab verdi. Gündeş'in Amerika'ya kızını bir daha götürmemesi akabinde ayrılacakları iddia edildi

Ebru Gündeş ile kocasının boşanma kararları sebebi iddialar çerçevesinde belli oldu. Peki bunda ABD'de ünlü iş adamını tutuklanması sebep olmuş muydu? Reza Zerrab'ın (Rıza Sarraf) Amerika'da yakalanıp apar topar cezaevine gönderilmesi olayları geçtiğimiz aya damgasını vurmuş olayların en başında gelmekteydi. Sonrasında eşi ile de boşama kararı alındığı herkesi şaşırtmıştı. Bu gündem olan boşanma haberlerinden sonra aradan geçen bir aylık vakitte herhangi bir davanın taraflarca açılmaması kafalarda soru işareti bırakmış, acaba boşanmayacaklar  mı? dedirtmişti. Boğaz kenarında ederi trilyonlarla belirtilen yalının sahibi olan ve kaçak kat yapıldığı davası ile de bir ara başları derde giren ünlü çiftin boşanma akıbeti ne olacak?

EBRU GÜNDEŞ RIZA SARRAF BOŞANMA DURUMU

Zerrab'ın Amerika'da tutuklandığı ilk günlerde Gündeş'in kocasını Amerika'da yalnız bırakıp kızı Alara ile birlikte Türkiye'ye dönmesi akabinde çiftin arasında soğuk rüzgarlar estiği ve yalnız kalan Zerrab'ın boşanma karar aldığı iddiaları gündemdeyken, bu olan sessizliği akıbetinin ne olacağı da merakla bekleniyor. 

KIZIMI ÇOK ÖZLEDİM

İddialara göre tutuklu olan iş adamı Gündeş'ten kızını Amerika'ya getirmesini istedkten sonra red cevabı alınca çiftin arası iyice açıldı. Hapishane de bunalıma giren iş adamı "Ebru yanıma gelmiyorsa ben de onu telefonla bile aramam"  sözünden sonra boşanma kararı aldığı da belirtiliyor.

BOŞANSALAR DA EVLENİRLER

Ortaya atılan bir diğer iddia da Reza ve Ebru'nun boşansalar bile hapis sürecinin bitmesi akabinde bir aaya gelebilecekleri söylentileri oldu.

EBRU KENDİNİ SAHNELERE ADADI

Boşanmaya hazırlanan Ebru Gündeş'in kendini sahnelere attığı iddiaları yoğunlaştı. Jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye programını da bırakna Gündeş, geçtiğimiz akşam Günay Restoran'da sahne aldı. Bu arada GÜndeş'i dinlemeye gekenler arasında çok ünlü o ismler de vardı.

MURAT BOZ VE HADİSE YALNIZ BIRAKMADI

Önceki gece mekanda sahneye çıkan Ebru Gündeş'i dinlemeye gelenler arasında 'O Ses Türkiye'deki jüri arkadaşları Hadise ve Murat Boz da vardı.Gecede Boz'a sevgilisi Aslı Enver, Hadise'ye ise kardeşi Derya Açıkgöz eşlik etti. Sahne aldığı gece de Ebru Gündeş'in doğum günü de kutlandı. Tezahüratlarla 'İyi ki Doğdun Ebru' diyerek doğum günü kutlandı. Murat oz ile Aslı Enver'in de birbirleri olan samimiyetleri gözlerden kaçmadı

Yorumlar