Resmen açıklandı! Muslera ve Bruma...

Galatasaray Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Sarı-Kırmızılı yönetici, şu ifadeleri kullandı:

"DE JONG HAZIR DURUMA GELDİ"

"ABD'deki lig buradan daha temposuz. De Jong öyle bir tempodan buraya gelince kaslarında bir zorlanma oldu. De Jong şu an hazır. Sakatlığı kesinlikle yok. Artık hocanın takdirine kalmış bir durum. Bütün sakatlıklarımız iyileşti. Sadece Sigthorsson’un ufak bir rahatsızlığı vardı. O da iyileşti. Bundan sonrası hocanın tatlı bir problemi. “Bu benim lüksüm” diyor. Durumdan memnun. Bu zenginlik bize katkı sağlayacak."

"SNEIJDER 45 DAKİKA OYNAYABİLİR"

"Oyuncuyu milli takıma yolluyoruz, sakatlanıyor ve yolluyorlar geri. Milli takımların işi bitiyor. Bu durum normal değil. FIFA'nın milli takımda sakatlanan oyuncularla ilgili öyle bir süreci var ki oradan para alma şansınız yok. Sneijder bu akşam Hollanda'da olacak. Sneijder'in bu hafta Trabzonspor'a karşı 45 dakika oynayabilecek durumda olduğunu düşünüyorum."

"TEKLİFLER VAR AMA..."

"Bruma, Muslera ve bunun dışında bazı oyunculara da teklifler var. Bizden oyuncu almak kolay değil. Bruma sürekli gol atıyor. Beni yalancı çıkarıyor. Ne kadar teklif edildiğini söyleyemem. Ocak ayında transfer yapmış olmak için yapmayacağız. Ocak ayında transferi düşüneceğiz. Arkadaşlarımızı satmayı düşünmüyoruz, teklifler geliyor. Belki büyük paralara da vermeyiz. Şampiyonluk da önemli. Bruma ve Muslera çok önemli. Şampiyonluğa giderken kimseyi satmak istemiyoruz, oradan da para geliyor. Hep biri olmasa "Galatasaray yanmıştı" diyorsunuz ama biz bir takımız. Her maçta öne çıkan birileri oluyor."

"GALATASARAY DOĞRANIYOR"

"Fenerbahçe ile aynı görüşteyim. Fenerbahçe ile Galatasaray, yayın ihalesinden daha fazla pay almalı. Futbolunuz bu kadar para etmez diye bir algı operasyonu yapıldı.  Yayın gelirinden Fenerbahçe ve biz aslan payı alırsak adaletsiz olur. 18 takım var. Yayıncı kuruluş tarafından Galatasaray doğranıyor. İki Beşiktaşlı'nın orada olmasını doğru bulmuyorum. Yayıncı kuruluştaki bir arkadaş zaten Galatasaray düşmanıdır. O yapının değişmesi gerekiyor."

Yorumlar