Resmen açıklandı! Final-four İstanbul'da

2017 Türk Hava Yolları Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ne İstanbul'un ev sahipliği yapacağı resmen açıklandı.

2017 Türk Hava Yolları Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ne İstanbul'un ev sahipliği yapacağı resmen açıklandı. Sezonun en iyi 4 takımı, 19-21 Mayıs tarihleri arasında şampiyon olmak için Sinan Erdem Arena'da mücadele verecek.

Euroleague'de bu sezon ülkemizi Fenerbahçe, Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank ve Darüşşafaka Doğuş temsil edecek.

Sinan Erdem Arena'da 2012 senesinde de Avrupa Ligi Dörtlü Finali oynanmış, mutlu sona ulaşan ekip Yunanistan temsilcisi Olympiakos olmuştu.

5 YIL SONRA YENİDEN İSTANBUL

Avrupa basketbolunun 1 numaralı organizasyonu olan Euroleague’de Final Four 5 yıl sonra yeniden İstanbul’da olacak.

2012 yılında Avrupa’nın en büyük 4 takımına ev sahipliği yapan Sinan Erdem Spor Salonu, yeniden ev sahibi oldu. 2017 Mayıs ayında oynanacak Euroleague Final Four maçlarının ev sahibi 5 yıl sonra yeniden Sinan Erdem Spor Salonu oldu.

4 TÜRK TAKIMI MÜCADELE EDİYOR

Avrupa basketbolunun 1 numaralı organizasyonu olan ligde Fenerbahçe, Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş ve Galatasaray Odeabank takımları mücadele ediyor.

Organizasyona, İstanbul'un yanı sıra, Belgrad, Paris, Kaunas, Prag ve Moskova şehirleri adaydı.

NORMAL SEZONUN FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

Avrupa basketbolunun en prestijli organizasyonları arasında yer alan Turkish Airlines Euroleague'de, normal sezonun fikstürü belli oldu.

Bu sezon format değişikliğine gidilen ve 16 takımın lig usulü karşılaşacağı organizasyonda, ülkemizi Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş temsil edecek.

Buna göre Temsilcilerimizden Galatasaray Odeabank ilk maçında İstanbul'da CSKA Moskova'yla Fenerbahçe yine İstanbul'da Brose Baskets ile Anadolu Efes, Laboral, Daruşşafaka Doğuş ise Kızılyıldız deplasmanına çıkacak.

İŞTE EUROLEAGUE'DE İLK HAFTA FİKSTÜRÜ:

13 Ekim

20:00 Galatasaray-CSKA Moskova
21:00 Kızılyıldız-Darüşşafaka Doğuş

14 Ekim

20:30 Fenerbahçe-Brose Bamberg
21:00 Laboral Kuxta-Anadolu Efes

Yorumlar