'Rengarenk' dizisinde şok ayrılık!

ATV'nin yaz sezonunda ekranlara gelen Rengarenk dizisinde şok ayrılık yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu ve Can karakterine hayat veren Kaan Taşaner'in dizinde ayrıldığı öğrenildi.

Yaz sezonunda ATV'de yayınlanan NTC Medya imzalı “Rengarenk” dizinde oyuncu değişikliği yaşanıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran dizinin başrol oyuncusu Kaan Taşener'in dizinin hikayesinin İstanbul'a taşınması sonucu diziden ayrıldığı öğrenildi. Taşener'in yerine gelecek yeni jönün kimliği de belli oldu. Kaan Taşaner, Diriliş Ertuğrul dizisinde Gündoğdu karakterine hayat vermiş hiç tatil yapmadan "Rengarenk" dizisinde başrolü paylaşmaya başlamıştı. 

YENİ JÖN BELLİ OLDU

Rengrenk dizisinde Kaan Taşener'in dizinden ayrrlmasından sonra dizi için yeni jön arayışına girilmişti. Taşaner'in diziden ayırılacağının gündeme gelmesi ile başlayan jön arayışı son buldu ve geçen sezon Acil Aşk dizisi ile başarılı bir performans sergileyen Serhat Teoman, Rengarenk'in oyuncu kadrosuna katıldı.

DİZİNİN HİKAYESİ İSTANBUL'A TAŞINDI

ATV'nin yaz sezonu dizilerinden olan Rengarenk'in hikayesimin İzmir'den İstanbul'a taşınmdıı öğrenildi. Taşaner'in dizede başrol oynadığı ve 'Renk' karakterine hayat veren Selin Şekerci'nin diziye devam ettiği öğrenildi.

RENGARENK KONUSU VE OYUNCULAR

Rengarenk,1999 yılında Julia Roberts ve Hugh Grant'ın başrollerini paylaştığı “Notting Hill” filmin senaryosunu ağrıştıran dizinin konusu da hayli bir ilginç. Hikaye, ünlü bir oyuncu olan anne ve babanın kızı olan Renk aynı zamanda dizi, film ve reklam yıldızıdır. Kadınlardan nefret eden artık kafama aşk düşse de ilgilenmem diyen ve hayatında hiç dizi izlemeyen Kaan Taşaner'in (Can) ve Selin Şekerci'nin (Renk)'in kesişen yolları sonrasında gelişen olayları konu alıyor.

KAAN TAŞENER 

Kaan Taşaner, 23 Nisan 1979 yılında doğmuştur. Başarılı oyuncu Sacide Taşaner'in tek oğludur. Konya Selçuklu Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat dalı mezun olan Taşener, ilk oyunculuk deneyimini "Büyük Buluşma" isimli dizi ile yaşamıştır. Kaan Taşener'in akıllarda yer etmesi 2010- 2012 yılları arasında Kanal D de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi ile olmuştur. Dizide, Erdoğan Yaşaran karakterini hayat vermiş olan başarılı oyuncu çok sayıda tiyatro oyununuda imza atmıştır. 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir anket sonrasıda 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Kanal d'nin Kuzey Güney adlı TV dizisinde "Şeref Komiser" rolünü canlandırmıştır. 2014 Aralık ayında TRT1 ekranlarında yayınlanan "Diriliş Ertuğrul"" dizisinde canlandırdığı "Gündoğdu" karakteri ile hayran kitlesini genişleten başarılı oyuncu yaz sezonunda ATV'de yayılanan "Rengarenk" dizisinde Can karakterine hayat vermiştir.

Yorumlar