Real Madrid Ronaldo'nun yerine geçecek ismi buldu!

Real’in Cristiano Ronaldo’nun yerine alacağı alternatif isimler listesi oluşmaya başladı. İspanyol devi Madrid'in PSG’den Neymar, Mbappe veya Bayern Münih’ten Lewandowski’den birini alması bekleniyor.

Real Madrid’e yakınlığı ile bilinen Marca’nın bu manşetinin ardından gözler yeniden İspanyol devine çevrildi. Real’in Ronaldo’nun yerine PSG’den Neymar, Mbappe veya Bayern Münih’ten Lewandowski’den birini alması bekleniyor. Bu futbolcuların biri veya ikisinin Real Madrid’e gitmesi halinde bu kez PSG ile Bayern, bu isimlerin yerine transfer yapmak zorunda kalacak.

ÜÇ BÜYÜK İSİM LİSTEDE

Real’in Ronaldo’nun yerine PSG’den Neymar, Mbappe veya Bayern Münih’ten Lewandowski’den birini alması bekleniyor. Bu futbolcuların biri veya ikisinin Real Madrid’e gitmesi halinde bu kez PSG ile Bayern, bu isimlerin yerine transfer yapmak zorunda kalacak. Olay bununla da kalmayacak, Real’in ezeli rakibi Barcelona da flaş bir ismi kadrosuna katacak. 

İTALYANLAR İNANAMIYOR

İspanya ve İtalya medyasının Ronaldo transferiyle ilgili başlıkları şöyle:

La Gazzetta dello Sport: İnanılmaz ama gerçek, o geldi.

Tuttosport: Sonbaharda Juventus, 121. yaşına girecek ama hiç bu kadar iyi olmamıştı.

Corriere dello Sport Gazetesi Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'ten ayrılmasıyla ilgili "İnanamıyorum! Birkaç gün öncesine dek basitçe bir rüya olan şey gerçek oldu." şeklinde yorum yaptı.

İSPANYOLLAR ÜZGÜN

Cristiano Ronaldo ayrılmaya karar verdi Juventus’ta karar kıldı. El Mundo: Maaşına zam yapılmayan Ronaldo, kendisine en çok değer veren kulübe transfer oldu.

El Mundo Gazetesi Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'ten ayrılmasıyla "Maaşına zam yapılmayan Ronaldo, kendisine en çok değer veren kulübe transfer oldu" şeklinde yorum yaptı. 

Yorumlar