Poyraz Karayel 65. yeni bölüm fragmanında Poyraz kalamaz

Poyraz Karayel şok eden 64. bölümünden sonra gözyaşlarına boğulan izleyici 65. bölümünde neler olacak derken yayınlanan fragman ve detayını da merak etti

Poyraz Karayel yeni sezona bomba gibi başladı. Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen dizisi haline gelen ve geçtiğimiz hafta startını alan muhteşem yapım, ilk bölümü ile izleyicilerinden sosyal medya üzerinden tepki almıştı. Sezonun ilk bölümünde evlenen Ayşegül'ün karşısına çıkan Poyraz, bunca zamandır neredeydi dedirtirtti. Sosyal medya üzerinden kimileri saçmalık olarak nitelendirdiği oyuncunun tekrar dönmesine kimileri de dizi esasında şimdi başlıyor dedirtti. İşte bu durumdayken zirve yapan dizide herkes 65. bölümünde neler olacak diye sormakta. Dizinin 65. blüm fragmanı nihayetinde yayınlandı.Olanlar ve özeti de haberimizde olacak. Öte yandan Burçin Terzioğlu'nun İlker Kaleli ile ilgili paylaşımı da sosyal medya da adeta tt oldu.

POYRAZ KARAYEL 65. BÖLĞM FRAGMANI YAYINLANDI

Dengelerin değiştiği dizide Ayşegül'ün karşısına çıkan Poyraz ile hesaplaşma ve kavuşma sahneleri günlerce konuşuldu. 64. bölümde yaşanan bu olayın karşısında sevgilisinin evlendiğini öğrenen Poyraz ortamda duracağa benzemezken, Ayşegül'de kendisinden hesap soruyor. 

64. BÖLÜMDE POYRAZ GERÇEĞİ ÖĞRENİR

Poyraz Karayel dizisinin 19 Ekim Çarşamba gecesi ekranlara gelen 64. bölümünde hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Başrol oyuncusu Poyraz'ın geri gelişi hem Ayşegül'ü hem de izleyicileri şok etmişti. Ayşegül ile Poyraz'ın buluştuğu sahnede ise izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.Ayşegül'ün yaşadığı şoka bir de gerçeği öğrenen Poyraz'ın yaşadığı şok eklenince dizinin izlenilesi revaca çıktı. Ayşegül, Poyraz'ın öldüğünü sandığı 2 yılda evlenmişti ve Poyraz bu gerçeği öğrendi. Ortadan kaybolan Meltem’i yana yakıla arayan Zülfikar, Meltem’in Poyraz’ın yaşadığını kanıtlamak için giriştiği işler yüzünden tutuklandığını öğrenir. Bahri tarafından öldürülen Cevdet’in kardeşi ise ağabeyinin intikamını almak için Ummanlar’ın peşine düşmüştür.Nihayet Poyraz ve Ayşegül için yüzleşme vakti gelmiştir. Ancak hiçbir şeyin geride bıraktığı gibi olmadığını gören Poyraz’ın Ayşegül’ün dünyasında kalmaya niyeti yoktur. 

SOSYAL MEDYAYI ADETA SALLADI

#PoyrazKarayel etiketi ÇArşamba akşamı sosyal medyayı adeta salladı. Yorum yağmuruna tutulan dizide yaşanan sahne herkesi gözyaşlarına boğdu. Kullanıcıların bir çoğu Poyraz ile Ayşegül'ün kavuştuğu sahnede gözyaşlarını tutmadığını söyledi

 

BURÇİN TERZİOĞLU PAYLAŞTI

Zirve yapan dizi ile ilgili Burçin Terzioğlu sosyal medya üzerinden KAleli ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Oyuncu İlker Kaleli ile birlikte olan Burçin Terzioğlu, uzun bir aradan sonra ilk kez Instagram hesabından sevgilisiyle birlikte fotoğrafını paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan ikilinin fotoğrafına; ‘ maşallah de kızım’, ‘Yaa ama çok güzel değiller mi maşallah’, ‘aşkı gördüm’ şeklinde iltifat dolu meseajlar geldi.

SETTE KAVGA ETTİ İDDİALARI

Öte yandan ortalıklarda dolaşan bir söylem de İlker Kaleli'nin dizi setinde kavga ettiği iddialarıydı.  Hakkında çıkan evi terk etti haberlerine sosyal medya hesabı üzerinden isyan eden Kaleli şunları yazdı: “Evlen, evi terk et, fotoğraf sil, krizler filan çıksın. Hızına biz yetişemiyoruz artık. Yalan söylemeden olmuyor değil mi bu işler?”

Yorumlar