Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında İsa yaşam savaşı verirken Ümran şokta

Soluksuz izlenen Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında yine herkesi şaşırtıyor İsa'nın yaralanması üzerine Ümran şok geçirirken 65. bölüm fragmanında tansiyon yükselmeye devam ediyor.

Her bölümü ile nefesleri kesen Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Olayların hiç durulmadığı bölümde sırlar bir bir ortaya çıkarkan Poyraz'ın da dönüşü ile herşey daha da karmaşık bir hal alacaktır. İki yıl sonra dönen Poyraz'ı düğününde karşısında gören Ayşegül şaşkındır. Poyraz'da en az onun kadar şaşkındır çünkü Ayşegül'ün evleneceğini düşünmemiştir. İkisi içinde yüzleşme zamanı gelmiştir ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmadığından Poyraz Ayşegül'ün hayatından çıkmaya niyetlidir. Ayşegül ise Poyraz'ın bir kez daha hayatından çıkışını kaldıramayacak kadar güçsüz bir haldedir. Oğlu Sinan'ı da alıp gitmeye hazırlanan Poyraz'ı ise bambaşka bir sürpriz beklemektedir.

POYRAZ'I BEKLEYEN KÖTÜ SÜRPRİZ

Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından Poyraz'ı bekleyen kötü sürpriz de ortaya çıktı. Görüntülerde Poyraz tam gidecekken patlayan bombadan dolayı İsa yaralanmıştır. Onu hayata döndürmek için büyük çaba sarfeden Poyraz daha Ayşegül'ün evlenmesini atlatamadan yeni bir şokun içine girmiştir. Ümran ise olayları öğrenir öğrenmez hastaneye koşmuştur ve büyük bir yıkım yaşamıştır.

CEVDET'İN KARDEŞİ İNTİKAM PEŞİNDE

Yeni bölümde Meltem Poyraz'ın yaşadığını kanıtlamak için birçok işe girişmiş ve bir anda ortadan kaybolmuştur. Zülfikar ise ortadan kaybolan Meltem'in akıbetini öğrenecektir. Cevdet'in kardeşi ise ağabeyinin kanını yerde koymamaya kararlıdır. Bahri'nin peşine düşen Cevdet yeni planlarını uygulamaya başlayacaktır. Kendisini Çınar ile toplamaya çalışmak isteyen Ayşegül için her şey daha da zorlaşmıştır. Üstelik Çınar'ın ağabeyi işleri için Bahri ve Sadreddin’le ortak olmuştur. Celil Nalçakan, Burçin Terzioğlu, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, Ali İl, İlker Kaleli gibi oyuncuların yer aldığı dizi büyük bir hayran kitlesi elde ederek reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. Yeni bölümleri ile sezona iddalı bir başlangıç yapan dizide aksiyon ve dram hız kesmeden devam ediyor. Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi her Çarşamba saat 20:00'de Kanal D'de ekrana geliyor.

POYRAZ KARAYEL YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yorumlar