Poyraz Karayel yeni bölüm de Poyraz'ın 2 yıllık mekanı ortaya çıktı

Poyraz Karayel'de ayrılık çanlarının sonrasında ölmediğinin açıklandığı Poyraz'ı karşısında gören Ayşegül'ün yaşadığı şok anlar yeni bölüme damgasını vururken, seyirciler ve fanlarından da tepkiler gecikmedi

Geçtiğimiz hafta 3. sezonuna bomba gibi başlayan Poyraz Karayel'de Poyraz'ın ölmemesi diziye tekrardan mı girdi yoksa Ayşegüül'ün rüyası mıydı? dedırtirken, soluksuz ilenen dizinin 64. bölüm fragmanı da yayınlandı. Herkesin merakla beklediği Ayşegül'ün evlendiği gerçeğine dizinin başrol oyuncusunun girmesi sonrasında yaşanacaklar eklenince, neler olacağı sorusu akıllara geldi. Aradan iki yıl geçmesinin akabinde öldü zannedilen başrol karakteri neredeydi şekilnde yeni bölüm fragmanında anlatılan gerçekler ile birlikte detayda bulabileceksiniz.

POYRAZ IRAK'TA ÇIKTI

Öte yandan dizi ile ilgili fanlarının da yorumları sosyal medyayı sarstı. Son fragmanda öldü zannedilen Poyraz, Irak'ta ortaya çıktı. Bunun bir saçmalaık olduğunu ima edilen izleyiciler, ' "Poyraz Karayel Vadi'ye indi" şeklinde yorum yaptılar. 

64. BÖLÜMDE DETAYLAR

Poyraz Karayel Ayşegül'ün, kendi ölümünden sonra iki yıl akabi ortaya çıkmıştır. Poyraz’ın kabus dolu geçen iki yılının fragmanda anlatılması ile sır prdesi ortaya çıkarken, eski aşıklar adeta karşılıklı şoka girmişlerdir Çünkü Ayşegül evlenmiştir üstelik Poyraz’ı kolay kolay kabul edemeyeceği bir görev beklemektedir.

Ortalıklarda görünmeyen Meltem’i heryerde arayan Zülfikar, Meltem’in Poyraz’ın yaşadığını kanıtlamak için giriştiği işler yüzünden tutuklandığını öğrenir. Cevdet’in kardeşi ise Bahri tarafından öldürülen ağabeyinin intikamını almak için Ummanlar’ın peşine düşmüştür. Ve en sonunda da Poyraz ve Ayşegül için yüzleşme vakti gelmiştir. Sonradan öğrediği Ayşegül'ün evlendiği haberi, Poyraz'ı diyar diyar gezdirecek ve Sinan'ı da almaya itecektir.

DİZİ FANLARI SERT TEPKİLER VERDİ

Sezon finalinde tabutta kefen içinde gösterilen poyraz'ın diziye dönmesi bazı kesimler tarafından da sert bir dille eleştirildi. Posta yazarı Selin Çakar, bugün kaleme aldığı yazıda şu ifadelere yer verdi: "Yarın akşam yayınlanacak yeni bölümün ikinci fragmanını izlediğimde gerçekten şok oldum.

İŞTE İLGİNÇ OLAN YAZI

"Poyraz Karayel şimdiye kadar seyrettiğim en şahsına münhasır işlerden biriydi. Hikayesiyle, karakterleriyle, verdiği sosyal mesajlarla çıtayı bir adım daha yukarı taşımış bir diziydi ve benim için 'sezon finali' aslında 'final'di. Gönül bağı kurduğum sayılı işlerden biriydi ve bu yüzden de unutmayacağımız bir yerde kalmalıydı.

Yeni sezonun ilk bölümünde Poyraz'ın öldüğüne inanmamız için her şey mevcuttu ama seyirci Poyraz'ın geri döneceğini gayet iyi biliyordu. Bu durum kimse için şok olacağı bir ters köşe olmadı. Ama ben yarın akşam yayınlanacak yeni bölümün ikinci fragmanını izlediğimde gerçekten şok oldum. Her an şimdi şuradan 'Polat Alemdar' çıkacak ve Poyraz'la birlikte Irak'a gidecekler diye bekledim. Sonra da şöyle bir ses duyacaktım; 'Poyraz Karayel Vadi'ye indi!'.

POYRAZ KARAYEL

Poyraz Karayel, Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştıkları televizyon dizisi.Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel ,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiri'yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül'ün, yanına girdiği patronu Bahri Umman'ın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaz'a emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyraz'ın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

Dizinin ikinci sezonunda ise Poyraz ve diğer karakterlerin aslında üvey babası olduğunu öğrendiği İsmail Karayel , sonradan ortaya çıkan babası Adil Topal ve kardeşi Neşet Topal ile yaşadığı maceralar anlatılır.

Yorumlar