PlayStation 4'ün yeni fiyatı oyunseverleri mutlu etti!

Sony, oyun konsolu PlayStation 4'ün yeni fiyatlarını açıkladı. Yeni fiyat düzenlemesi ile oyuncuları mutlu edeceği düşünülen PS4 oyun konsolları 9 Eylül'den itibaren satışa sunuldu.

Oyun konsolları üreten firmaların başında yer alan Sony, PlayStation 4 oyun konsolları modellerinde fiyat indirimine gitti. Yeni fiyatlarının oyunseverleri mutlu etmesi bekleniyor. Sony'nin yeni çıkan 4K destekli PlayStation 4.5 Neo modelinin piyasa sürmesinden sonra PS4 fiyatlarında indirime gidildiği belirtiliyor. Sony tarafından yapılan yeni fiyat düzenlemesi ile PlayStation 4 oyun konsolları modellerinin 9 Eylül'den itibaren geçerli olan yeni yeni fiyatları şöyle oldu; 500GB’lık PS4 1.499 TL iken 1.299 TL oldu. PS4 1TB ve oyun paketleri 1.699 TL iken 1.499 TL oldu. PS4 1TB özel kasa paketleri ise 1.849 TL yerine 1.649 TL'lik yeni fiyatlarıyla gamerlarla buluşcak.

PLAYSTATİON®4 CUH-2000 SERİSİ EYLÜL'DE

Sony'nin PlayStation 4 oyun konsolları modellerinde gitmiş olduğu fiyat düzenlemesinden sonra oyunseverlerin yüzünü güldürecek bir haber daha geldi. Sony’nin yeni duyurduğu ve daha önceki konsollara göre daha ince ve daha hafif olan 500GB’lık PlayStation®4 CUH-2000 serisi ise Eylül ayında 1.299 TL'lik satış fiyatıyla piyasaya çıkacağı oldu.

PS4 YENİ FİYATLARI İLE OYUNSEVERLER İLE BULUŞACAK

Sony'nin yeni 4K destekli ürününün piyasaya sürülmesinden sonra, PS4 fiyatlarında yeni bir düzenlemeye gidildi. Yapılan düzenlemeler tabiri caizse oyuncuların yüzünü güldürecek cinsten oldu. Yeni fiyat düzenlemesi ile PS4 500GB 1.499 TL iken yeni fiyatı 1.299 TL oldu. PS4 1TB ve oyun paketleri 1.699 TL yerine 1.499 TL oldu. PS4 1TB özel kasa paketleri ise 1.849 TL'dene satılırken yeni düzenleme ile 1.649 TL'den oyun tutkunlarıyla buluşacak.

PLAYSTATİON 4 PRO İLE PLAYSTATİON 4 SLİM'İN TANITILDI

Sony yeni oyun konsolları olan PlayStation 4 ve PlayStation Slim'in de tanıtımını yaptı. PlayStation 4 Slim ve PlayStation 4 Pro. PS4 Slim, daha önceki konsollarda olduğu gibi, ilk modellerden sonra gelen "Slim" model geleneğini sürdürüyor. Klasik PS4'ün genel özelliklerini taşıyan konsollar, diğerlerine göre daha ince bir yapıya sahip. Yeni modelelerin Türkiye'de ne zaman ve hangi fiyata satılacağı henüz netlik kazanmazken PS4 Slim'in 299 dolara Eylül ayında raflardaki yerini alacağı belirtiliyor.

PS4 SLİM PLAYSTATİON'UN YERİNİ ALACAK

PlayStation serisinin üreticisi olan Sony kısa bir süre önce yapmış olduğu açıklamaya göre, PS4 Slim, mevcut PlayStation 4'lerin yerini alacak. PS4 Slim ile gelen farklar ise şöyle sıralanıyor.

Hard disk değişiminin artık daha kolay gerçekleşmesi, orijinal PS4'te bulunan optik ses çıkışının kaldırılmış olması,

4K streaming desteği de olacak olan PS4 Pro'da Youtube, NetFlix gibi video içerik sitelerinde 4K video olarak da izlenebilecek.

5GHz Wi-Fi desteği ve 1TB kapasiteyle gelecek olan PlayStation 4 Pro ise, standart PlayStation 4'ün, 4K ve HDR özellikleri ile donatılmış, gelişmiş bir sürümü.

PS4 Pro'da yer alan güçlü donanım özelliği sayesinde oyunlar, yoğun grafikler ve inanılmaz gerçekçi ayrıntılarla oynanabilecek.

10 Kasım'da yurt dışında satışa sunulacak olan PlayStation 4 Pro’nun yurt dışındaki fiyatı 399 dolar olacağı, Pro'nun Türkiye'deki satış fiyatının henüz açıklanmadığı belirtiliyor. 

Yorumlar

Çok Okunan Haberler
ABD'de TikTok yasaklanıyor!