Google Pixel özelliklerine suya karşı dayanıklılık da eklendi

Bir arama motorundan daha fazlası olduğunu kanıtlayan Google bu kez karşımıza Google Pixel özellikleri ile çıkıyor. Pixel suya dayanıklılık testinden geçerek rakiplerine adeta gözdağı verdi

Kendini geliştirmeye durmaksızın devam eden Google ilk akıllı telefonu Google Pixel ile teknoloji meraklılarının karşısına çıktı. Her defasında bir arama motorundan daha fazlası olduğunu ispat eden teknoloji devi Pixel telefonuyla büyük ilgi çekti. Özellikleri arasında Qualcomm Snapdragon 821, adreno 530 grafik işlem birimi, Full HD AMOLED ekran ve 
4GB RAM bulunan akıllı telefon modeline geçtiğimiz günlerde suya dayanıklılık testi yapıldı. Yaklaşık yarım saat boyunca su testine tabi olan telefonun su geçirmemesi rakiplerine gözdağı verecek nitelikte oldu. Akıllı telefon piyasasına damga vuracak olan telefon 12 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön kameraya sahip. Su geçirmez özelliği ile şimdiden beğeni toplayan telefonun bu donanımı ile satışlarını arttırıp arttıramayacağı merak konusu oldu.

PİXEL SUYA KARŞI DİRENÇLİ

Google tasarımı ve donanımı ile akıllı telefon piyasasında yeterince ses getirdi. Başarısının bununla sınırlı kalmasını istemeyen şirket Gorilla Glass 4 ekran koruma teknolojisi, USB Type-C bağlantı ve hızlı şarj desteğinin yanı sıra su geçirmezliği de ekledi. Sadece suya değil aynı zamanda toza karşı da dayanıklı olan Google Pixel özellikleri ile IP53 sertifikasına sahip bir telefon. Üstün performans özellikleri olan Pixel için birçok kişi suya karşı dayanıklılık testi yaptı. Yağmurda, su altında ve daha birçok şekilde suya maruz bırakılan telefon testi başarıyla geçti.

KULLANICILARIN YENİ GÖZDESİ OLMAYA ADAY

Bu akıllı telefon modeli ile Google piyasada güçlü bir isim olduğunu belirtti. Telefonun diğer özellikleri arasında 32 GB ve 128 GB depolama alanı, parmak izi sensörü, hızlı şarj, 5 inç ekran bulunuyor. Ayrıca Android 7.1 işletim sistemine sahip olan telefonun ağırlı 143 gram ağırlık, boyutları ise 143.8 x 69.5 x 8.6 mm olmaktadır. Google Asistan ve Snapdragon 821 yonga seti de bulunan telefon çizilmelere karşı da çok dayanıklı çıktı. Gorilla Glass 5 ekran koruması olan telefona altı kademeye kadar çizilme testi yapıldı ve sadece altıncı kademede çizildiği görüldü.

PİXEL KENDİNİ BÖYLE KANITLADI

Yorumlar