Pitbull'un yaraladığı genci esnaf kurtardı

İstanbul Silivri'de16 yaşındaki Savaş A. arkadaşları ile yolda yürürken, tahmin edilemez bir şekilde sahibi olmayan pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğrayıp; yaralandı. Pitbull'un yaraladığı genci çevredeki esnaf kurtardı.

İstanbul Silivri'de16 yaşındaki Savaş A. yolda yürürken, beklenmedik bir şekilde sahibi olmayan pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğrayıp; yaralandı. Pitbull'un yaraladığı genci çevredeki esnaf kurtardı.

Markete yaralı olarak sığınan genci esnaf tarafından kurtarılarak; hastaneye kaldırıldı. Dün saat 21.00 esnasında, Mimarsinan Mahallesi Ortaçeşme Mevkii'nde meydana gelen olayda; arkadaşları ile sokakta yürümekte olan 16 yaşındaki Savaş A., başıboş pitbull cinsi köpeğin saldırısına maruz kaldı. 

Market sahibi Recai Açıkgöz, köpeğin tasmasından tutarak; köpeği gençten uzaklaştırmayı başardı. Savaş A., kolundan ve ayağından ısırılarak yaralanırken; market sahibi Açıkgöz tarafından hastaneye götürüldü.. Gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Savaş A. "Arkamızdan pitbull köpek koştu, biz de korkup markete girdik. Köpek beni yere atıp parçaladı. Elimi kolumu çekti, abi olmasaydı beni parçalardı.'' diyerek yaşadığı olayı anlattı.


 

Yorumlar