PES 2017'de Animasyonlar ve Görseller göz dolduracak!

Dünyaca ünlü futbol oyunu PES 2017'nin çıkış tarihi için geri sayım başladı. Pek çok yeni özelliği il oyun severler ile buluşacak olan oyun yeni özellikleri, animasyonlar ve etkileyici görselleriyle oyun severleri kendisine hayran bırakacak.

Milyonlarca oyunseverin büyük bir sabırsızlıkla beklediği PES 2017'nin çıkış tarihi için geri sayım başladı. Kısa bir süre önce yayınlanan PES 2017 demo sürümünde oyunun animasyonlar ve görsellerindeki gerçekçiliğin bir önceki sürümlere göre daha fazla ön plana çıktığı görülüyor. Üst Düzey Görsellik, Real Touch, Precise Pass, Kaleciler, Takım Kontrolü ve Korner stratejileri gibi pek çok özelliği beraberinde getiren oyun Sports'un FİFA oyununa rakip oluyor. Komani tarafından çıkarılan PES 2017 (Pro Evolution Soccer) yeni özellikleri ile göz dolduracak. Ligue 1,La Liga, AFC Champions League, UEFA Champions League takınları ile Avrupa takımlarının yer alacağı oyunda bu yıl Türk takımı olarak sadece Beşiktaş yer alacak. 23 Ağustos'ta PlayStation 3, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanan oyunun demo sürümünden sonra oyunun Orijinal versiyonu 13 Eylül'de Kuzey Amerika'da satışa sunulurken, 15 Eylül tarihinde de Avrupa ve Türkiye'de satışa sunulurken, Türkiye satış fiyatını oyunun satış hakları sahibi Aral Game'de belirleyecek.

DEMO SÜRÜMÜ ÇIKTI

Tüm dünyada büyük bir sabırsızlık ile beklenen Pro Evolution Soccer'in ilk tanıtım sürümü yayınlandı. Playstation 3 ve 4 ile Xbox One için çıkarılan deneme sürümünde; Almanya, Atletico Madrid, Arsenal, Barselona, Boca Juniors, Corinthians, Flamengo, Fransa ve River Plate takımları yer alıyor.

“15 EYLÜL” DE ÇIKACAK

Komani tarafından gamerların kullanımına sunulan PES 2017'nin demo sürümünün yayınlanmasından sonra piyasaya sürülüş tarihi de belli oldu. Üretici firma tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, heyecanla beklenen oyun ilk kez 13 Eylül tarihinde Kuzey Amerika'da çıktıktan sonra, 15 Eylül 2016 tarihinde Avrupa'da ve Türkiye'de çıkacak. Oyun eski ve yeni nesil konsollar ile PC plartformuda oynanırken, aynı zamanda PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One da oynanabilecek.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

PES 2017 oyununu oynayabilmek için gerekli olan sistem özelliklerinin şu şekilde olması gerekiyor.

İşletim sistemi: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 / Vista SP2

İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz (AMD Athlon Ⅱ X2 240 or veya daha iyisi)

Grafik kartı: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon X1600 / Intel HD Graphics 3000 veya daha iyisi

RAM: 1 GB RAM

Depolama: 9 GB

DirectX: Version 9.0c

PES 2017 FİYATLARI

PES 2017'nin Amerika'da satış fiyatı oynanacak konsollara göre değişilik gösterecek buna göre;

Sony PlayStation 4;   60 Dolar

Sony PlayStation 3;   40 Dolar

Microsoft Xbox 360;  40 Dolar

Microsoft Xbox One;  60 Dolar

PC;                             40 Dolar


TEK TÜRK TAKIMI “BEŞİKTAŞ”

PES 2017'de aşağıdaki tüm takımlar yer alacakken diğer Avrupa Takımları sekmesinde yer alan Türk takımı bu yıl sadece Beşiktaş olacak.

  • Ligue 1
  • La Liga
  • AFC Champions League
  • UEFA Champions League
  • UEFA Europa League
  • UEFA Super Cup
  • Copa Libertadores
  • Copa Sudamericana
  • Recopa Sudamericana
  • Lisansız Premier League

YENİ ÖZELLİKLER OYUNSEVERLERİ CEZBEDECEK

PES 2017 eski sürümlerine göre pek çok yeni özelliği de beraberinde getiriyor.

Real Touch özelliği: Diğer oyuncuları da kontrol ederek hiç beklenmedik bir şekilde sürpriz paslar vermei, sağlıyor.

Takım Kontrolü Özelliği: Maç esnasında tüm takımın atak ve defans sistemi kontrol edilerek, basit taktiklerin size avantaj kadar dezavantaj kazandırabilmeyi sağlıyor.

Üst Düzey Görsellik Özelliği: PES 2017 sürümünde kullanılan geliştirilmiş Fox Engine oun motoru sayesinde görsellik gerçekten farksız seviyeye taşınıyor. İzleyici modellemelerinden oyuncu modellemelerine kadar geniş seçenekler yer alıyor.

Korner Stratejileri Özelliği: Bu özelllik ile hem savunma hem de hücum yaparken köşe vuruşları artık çok daha gelişmiş olurken, adam adama markaj yapma imkanı da geliyor.

Precise Pass Özelliği: Real Touch özelliğiyle birlikte hareket eden bu özellik ile pas vermek bir sanata dönüşüyor. Bu özellik sayesinde Pas hızı ve doğruluğu çok daha gerçekçi duruyor.

Doğal Hareketler: PES 2017'de futbolcuların koşuları, pasları, şutları, çalımları kısacası tüm hareketleri artık çok daha gerçekçi bir görünürken, çok koşup yorulan bir futbolcunun çalım atması ya da şut çekmesi daha da zorlaşacak.

Kaleciler: Oyunda kaleci animasyonları çok daha gerçekçi olurken, Gol olduğunda kalecilerin verdiği reaksiyonlar, mevcut oyuna göre çok daha farklı gerçekleşiyor.

Yorumlar

Çok Okunan Haberler
ABD'de TikTok yasaklanıyor!