Pedagojik Formasyon Başvuru Sonuçları belli oldu! Kayıtlar Çarşamba...

Anadolu Üniversitesi Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi başvuru sonuçları açıklandı. 980 adayın eğitim alma hakkı elde ettiği Formasyon başvuru sonucu Anadolu Üniversitesinin internet sitesinden öğrenilebilecekler.

Pedagojik Formasyon eğitimi almak isten üniversite öğrencilerinin Anadolu Üniversitesi Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitim Programına başvuran adaylar için 980 kontenjanlık başvuru sonuçları açıklandı. Anadolu Üniversitesi tarafından 3-6 Ekim 2016 tarihleri arasında alınan başvurular sonrasında yapılan değerlendirme sonrasında sonuç duyurusu yayınlandı. Sonuçların açıklanmasından sonra başvuru yapan adaylar; 135 kişi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne, 131 kişi sosyoloji bölümüne, 107 kişi felsefe bölümüne, 84 kişi muhasebe ve finansman alanına, 85 kişi tarih bölümüne, 63 kişi beden eğitimi alanına, 57 kişi de adalet alanına ayrılmış 980 kontenjana yerleştiler. Programa başvuru yapan adaylar 2016 – 2017 öğretim yılı için alınacak olan 980 Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitim Programı öğrencisi alımı başvuru sonuçlarını Anadolu Üniversitesi’nin https://pedagoji.anadolu.edu.tr adresine giriş yaparak öğrenebilecekler.

KAYITLAR 19 EKİM’DE

Anadolu Üniversitesi tarafından belli kontenjanlarda verilen 2016-2017 Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitim Programına alınan başvurulardan sonra yapılan değerlendirme sonunda  sonuçlar 14 Ekim tarihinde açıklandı. 135 kişi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne, 131 kişi sosyoloji bölümüne, 107 kişi felsefe bölümüne, 84 kişi muhasebe ve finansman alanına, 85 kişi tarih bölümüne, 63 kişi beden eğitimi alanına, 57 kişi de adalet alanına ayrılmış 980 kontenjanda eğitim almaya hak kazanan adayların kayıt işlemleri 19 Ekim Çarşamba başlayacak. 21 Ekim’de sona erecek olan kayıt işlemleri sonrasında programda eğitim alma hakkı kazanan fakat herhangi bir nedenden dolayı kayıt yaptırmayan adaylardan boş kalan kontenjanlar için yedek listeleri açıklanacak.

PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN 

 

HAK KAZANAMAYANLAR İÇİN YEDEK LİSTE

Cuma günü açıklanan biçimlenme sonuçlarında eğitim almaya hak kazanamayan adaylar için, kayıt sürelerinin sonra ermesinden sonra kayıt yaptırmayan adaylardan boş kalan kontenjanlar için yedek listeler açıklanacak. 27 Ekim tarihinde açıklanacak birinci yedeklerden sonra 3-4 Kasım’da da yedek kayıtları yapılacak. Birinci yedek kayıtlarının bitmesinin ardından bu sefer de ikinci yedek duyurusu yapılacak. 14 Kasım tarihinde yapılacak duyurular sonrasında 6-17 Kasım tarihleri arasında da ikinci yedek kayıt işlemleri yapılacak.

2016-2017 AÖF GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON AKADEMİK TAKVİMİ 

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON ÜCRETLERİ

Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifika Programı ücreti her iki dönem için ödenecek toplam ücret 2 bin Türk Lirasıdır.

DERSLER 21 KASIM’DA

Kayıt işlemlerinin sona ermesinden sonra 20126-2017 Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitim Programı dersleri ise 21 Kasım 2016’dan itibaren başlayacak.  

Yorumlar