Pazartesi akşamının en çok izleneni belli oldu!

Pazartesi günün reyting sonuçları belli oldu. 5 Eylül akşamı TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanan Türkiye Hırvatistan maçı tüm dizileri geride bırakarak liderlik koltuğuna oturdu.

Televizyon dizilerinin ve programlarının izlenme oranlarını veren reyting sonuçları belli oldu. Günlük olarak belirlenen raporlar sonrasında 5 Eylül pazartesi akşamının en çok izlenen programı Hırvatistan-Türkiye maçı oldu. Pazartesi akşamlarının reyting birincisi olan Hayat Sevince Güzel dizisi ise bu hafta ikinci sırada yer alırken Star TV ekranlarında yayınlanan Hababam Sınıfı Tatilde isimli sinema filmide gecenin en çok izlenen 3. Dizisi oldu.

HIRVATİSTAN - TÜRKİYE MAÇI REYTİNGLERİ ALTÜST ETTİ

Hırvatistan -Türkiye maçı dün akşam gecenin en çok izlenen programları arasıda liderlik koltuğunu hiç kimseye bırakmadı. TV 8 ekranların canlı olarak yayanan Hırvatistan - Türkiye 2018 Dünya Kupası grup eleme karşılaşması reyting listeleri Total grubunda en çok izlenen programlar arasında birinci sırada yer aldı. Totalde 10.14 reyting, 31.18 share alan programdan sonra pazartesi günlerinin reyting rekormeni dizisi Hayat Sevince Güzel dizisi ise 4, 81 reyting ve 14,9 share oranı ile akşamın en çok izlenen 2. dizisi oldu. Reyting raporlarında üçüncü sırayı da Hababam Sınıfı Tatilde isimli Türk Sinema filmi aldı.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL'DE AŞK RÜZGARI ESTİ

Hayat Sevince Güzel düna akşam yayınlanan 12. Bölümü ile ekranlara geldi. Her bölümü ile izleyiciye keyifli dakikalar yaşatan dizinin bu bölümde Savaş ve Zarife'nin aşkı artarak devam etti. Eğlenceli ve romantik anlarla dolu olan bölümden önceki bölümde Savaş’ın akşam yemeği davetini kabul eden Zarife, Emine’nin de yardımıyla yemeğe gitmiş, yemekte Zarife ve Savaş'ın tutuğu lades eğlenceli görüntülere sahne sahne olmuştu. 12. Bölümde  eğlence tam gaz devam ederken, Barış’ın ağaca kazıdığı kalbi gören Savaş, kardeşinin Zarife’den uzaklaşmak için gittiğini düşündü. Aşkı ve kardeşi arasında kalan Savaş, Barış’ın gitmesine göz yummak için Barış'ın peşinden gider.

REYTİNG NEDİR?

Reyting, Televizyon progamlarını izleyenlerin izlenme ölçümü diğer bir adı ile reyting, İngilizce de Audience Measurement sözcüğünden gelmektedir. İzlenme oranı, izlenme payı ve diğer benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin bütününü kapsar. İzleyici Oranı (reyting), bir program diliminde ya da zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. İzlenme Payı ise, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir.

Yorumlar