Parayla saadet olmadı!

UEFA Avrupa Ligi’nde Zorya deplasmanında son dakika golüyle 1 puanı kurtaran Fenerbahçe ile rakibi arasında mali olarak uçurum var.

UEFA Avrupa Ligi’nde Zorya deplasmanında son dakika golüyle 1 puanı kurtaran Fenerbahçe ile rakibi arasında mali olarak uçurum var.

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan ve 3 maçta 1 puan toplayabilen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarında Zorya Luhanks deplasmanında da kazanamadı. Fenerbahçe Avrupa macerasına büyük bir hayal kırıklığı ile başlarken parayla saadet olmadığı bir kez daha yüzümüze çarptı.

İLK 11 DE YEDEK KULÜBESİ DE YILDIZLARLA DOLU

Sarı lacivertli temsilcimizin maça başladığı 11’in değeri tam 80 milyon Euro oldu ancak asıl ilgi çeken kısım ise Fenerbahçe’nin dünya yıldızlarıyla dolu yedek kulübesiydi.

MALİ OLARAK İKİ TAKIM ARASINDA UÇURUM VAR

Fenerbahçe’de Robin Van Persie, Van der Wiel, Emmanuel Emenike ve Roman Neustadder gibi isimler maça yedek kulübesinde başladı. Fenerbahçe’nin yedek kulübesinin piyasa değeri tam 48 milyon Euro oldu. Rakip Zorya’nın maça başladığı 11’in değeri 9 milyon olurken 24 kişilik kadronun değeri ise 14 milyon Euro...

Kahreden rakamlar!

KÖTÜ FUTBOLLA SINIFTA KALDI

Fenerbahçe, Zorya deplasmanında kötü futboluyla sınıfta kalırken kanatlarını da etkili kullanamadı. Sarı lacivertli temsilcimiz isabetli orta yapmakta zorlanırken, ilk isabetli orta 75’inci dakikada geldi. Bu dakikaya kadar yapılan 14 orta isabetli olmadı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında daha önce üç kez yer aldı. Sarı lacivertliler bu üç sezonda gruptaki ilk maçını kazanamamıştı.

Yorumlar