Pantolonunu indirip kadının üzerine işedi

Kadıköy'de sokakta yürüyen dört kişiden biri iddiaya göre, pantolonunu indirip bir binanın önüne idrarını yapmaya başladı. Şahıs, kendisini uyaran vatandaşın eşinin üzerine doğru idrarını yapınca kavga çıktı.

İstanbul Moda'da önceki gece mide bulandıran bir olay meydana geldi. İddialara göre; 4 arkadaştan birisi, pantolonunu indirip bir evin önüne idrarını yaptı. Bu sırada binada oturan bir vatandaş eşiyle kapıdan içeri girerken idrarını yapan kişiye tepki gösterdi. Maganda ise bu uyarıya aldırış etmedi. Bu kez de kendisini uyaran adamın karısının üzerine idrarını yaptı.

AYHAN SİCİMOĞLU GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI
Ünlü sanatçı Ayhan Sicimoğlu ise üzerine idrar yapılan o çiftin arkadaşları olduğunu belirtip sosyal medyadan sitem etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını yayınlayan Sicimoğlu, şunları söyledi:

"Dün gece Moda'nın ana caddesine çıkan bir sokağın girişine doğru 4 hergele (filmde görülüyor), biri donu indirmiş, dikkat fermuar değil pantolon aşağıda arkadaşımın evinin önüne işiyor. Arkadaşım da karısı ile eve geliyor.

"KARISI YALVARIYOR AMA DİNLEMİYORLAR ÖLDÜRESİYE GİRİYORLAR"
'Napıyorsun kardeşim' deyince, 'Sana mı soracağım lan işeyeceğim yeri' diyor. Ve dönüp karısının üzerine işemeye devam ediyor. Yumruğu suratının ortasına yiyor tabi.

Diğer üçü ve yerden kalkan hergele, 4 kişi oğlana dalıyor ve 'Öldürün öldürün' naraları ile yere düşürüp suratına gözüne kulağına tekme ile girişiyorlar. Karısı yalvarıyor ama dinlemiyorlar öldüresiye giriyorlar.