Galatasaray Başkanı Özbek'ten Terim açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını söyledi.

Lig'de 2'de 2 yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten önemli açıklamalar geldi. Başkan Özbek, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en kuvvetli adayı olduklarını söyledi.

Başkan Özbek, Galatasaray'ın futbol takımının forma kol reklamı için imzalanan anlaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın her zaman şampiyonluk adaylarından olduğunu belirten Özbek, "Sezona iyi başladık. Takıma yaptığımız takviyeler son derece yerinde. Turgay Şeren Sezonu'nda olmamız da Galatasaray için çok önemli. Galatasaray şampiyonluğun en kuvvetli adayıdır." dedi.

FATİH TERİM İDDİALARI

Basında çıkan Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına geçebileceği iddialarını da değerlendiren Dursun Özbek, "Bu soruyu sorulmamış farz ediyorum. Galatasaray'ın şu anda teknik direktörü var. Dolayısıyla böyle bir haber nereden çıkıyor? Sizin söylemeniz lazım. Benim bundan haberim yok." diye konuştu.

Terim'in Galatasaray'daki yerinin önemini vurgulayan Özbek, şunları söyledi:

Fatih Terim uzun süre Galatasaray'da futbol oynamış ve daha sonra teknik adam olarak hizmet etmiş biri. Galatasaray olarak bünyemizde yetişen isimlere sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. İletişim grubumuz, Terim'in doğum gününü camiamıza hatırlatmak amacıyla benim de onayımı alarak mesaj yayımladı. Fatih Terim gibi değerlerin bütün takımların bünyesinden çıkmasını arzu ediyorum. Bu değerlere de her kulübün, Türkiye'nin sahip çıkmasının ve özel günlerde hatırlamasının güzel bir olay olduğunu düşünüyorum.

SELÇUK'UN DURUMU

Galatasaray'da Selçuk İnan hakkındaki takımdan ayrılacak iddialarını da değerlendiren Özbek, bunun mümkün olmadığını bu iddiaları hayretle karşıladığını ve uzun yıllar beraber olacaklarını söyledi. Dursun Özbek, Selçuk İnan'ın kaptanlığına vurgu yaparak "Selçuk, takımımızın en önemli oyuncularından birisi. Bu sene çok iddialı bir takım kurduğumuz ortada. Selçuk bizim iftihar ettiğimiz, en önemli oyuncumuz. Dolayısıyla bu haberleri hayretle karşılıyorum. Selçuk'un daha uzun yıllar Galatasaray'a hem sporcu hem de teknik adam olarak hizmet edeceğini düşünüyorum. Çünkü hem mukavelemiz var hem de en verimli yaşında. Dolayısıyla Galatasaray'ın değişmez oyuncularından birisi." dedi.

Yorumlar