Ozan Tufan’a ‘özel hayat’ uyarısı

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ozan Tufan’a Aziz Yıldırım’dan uyarı geldi. Başkan Yıldırım, genç futbolcuyu özel hayatında daha dikkatli olması konusunda uyardı.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ozan Tufan’a Aziz Yıldırım’dan uyarı geldi. Başkan Yıldırım, genç futbolcuyu özel hayatında daha dikkatli olması konusunda uyardı.

Fenerbahçe’nin geçen sezon Bursaspor’dan transfer ettiği genç futbolcu Ozan Tufan’a Aziz Yıldırım’dan uyarı geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ozan Tufan’ı özel hayatında daha dikkatli olması konusunda uyardı.

OZAN TUFAN’I INSTAGRAM YAKTI

Genç futbolcunun sosyal paylaşım sitesi Instagram'da Beşiktaşlı Dusko Tosic'in eşi Jelena'nın fotoğrafını beğenmesi ve bunun medyada tartışmaya neden olması, Başkan Aziz Yıldırım'ı oldukça sinirlendirdi.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, idari menajer Hasan Çetinkaya'yı arayarak genç oyuncuyu uyarmasını istedi. Aziz Yıldırım, “Artık futboluyla gündeme gelsin ve tamamen futbola konsantre olsun. Sosyal medya hesabını kapatsın” şeklinde konuştu. İdari menajer Hasan Çetinkaya’nın da genç futbolcu Ozan Tufan’la konuştuğu öğrenildi. Ozan Tufan daha sonra Instagram hesabını kapattı.

MOUSSA SOW’UN DÖNÜŞÜYLE KOMBİNE SATIŞLARI İVME KAZANDI

Yönetimin son günlerde yaptığı hamlelerle satışlar yeniden yükselmeye başladı. İlk olarak Pereira’nın takımdan gönderilmesi ve Advocaat’ın getirilmesiyle başlayan süreçte yeni transferlerin de takıma katılması kombine biletlere ilgiyi artırdı. Görev yaptığı 3 sezon boyunca tribünlerin sevgilisi haline gelen Moussa Sow’un geri dönmesiyle son 1 haftadaki kombine satışları büyük bir ivme kazandı.

Fenerbahçe’nin kombine satışlarındaki artışın bir sebebi de yönetimin okul açık ve Migros tribünlerinin biletlerini de satışa çıkarması oldu.

Yorumlar