Ozan Tufan'a büyük şok!

Fenerbahçe ligde 3 maçta aldığı 1 puan ile ligin dibine demir attı. Bu performanslarından dolayı bazı futbolcuların ciddi şekilde uyarılacağı hatta kadro dışı bırakılabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe ligin 3. haftasında sahasında Bursaspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. Mağlubiyetin ardından taraftarlar yönetim, teknik heyet ve futbolcuları protesto etti. Maça ilk 11'de başlayan futbolcular arasında sadece Volkan Şen'in performansı beğenilirken, diğer futbolcular maçta adeta döküldü. Bu durum teknik direktör Dick Advocaat'ın de radikal kararlar almasına neden olacağa benziyor. Çünkü geldiği günden beri yakından ilgilendiği Ozan Tufan'ın bu maçta da istediği performansı gösterememesi eleştiri oklarının hedefi haline gelmesini sağladı.

HASAN ALİ VE SOUZA'YA DA YOĞUN TEPKİ

Dün kaybedilen maçın ardından tribünler Volkan Şen'i alkışlarken diğer oyuncuları ıslıkladı. Özellikle Hasan Ali Kaldırım ve Josef De Souza'nın performansları yoğun tepki aldı.

Fenerbahçe'de, Bursaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Dick Advocaat basın toplantısında bazı futbolcularını suçlarken, radikal kararlar alacağını söyledi.

DİCK ADVOCAAT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Bursaspor mağlubiyetinin ardından, 'Yediğimiz golde iki oyuncumuz da uyudu. İlk yarıda oyuncularım korkar gibiydi. Riske yönelik paslar atamadılar. Bunu onlarla görüşeceğim ve radikal kararlar alacağım' dedi.

ERTEM ŞENER'DEN BOMBA OZAN TUFAN İDDİASI

Advocaat'ın bu açıklamasından sonra Fenerbahçe'de kadro dışıların başlayacağı iddia edildi. Konuyla ilgili Ertem Şener, 'Aldığımız istihbarata göre Ozan Tufan'ın kadro dışı kalabileceğini öğrendik. Advocaat ciddi radikal kararlar alacak' şeklinde bir iddiada bulundu.

Yorumlar