Ozan Tufan rotasyon oyuncusu olacak

Sarı-lacivertlilerde sezona iyi bir başlangıç yapan Ozan Tufan'ın rotasyonda kullanılmasına yönelik karar verilirken, Sosa-Mert Hakan ikilisinin ilk 11'de süre almaya devam edeceği öğrenildi.

Geniş bir orta saha rotasyonuna sahip olan Fenerbahçe'de gözler, teknik direktör Erol Bulut'un hangi oyuncuya görev vereceğine çevrildi. Sarı-lacivertlilerde sezona iyi bir başlangıç yapan Ozan Tufan'ın rotasyonda kullanılmasına yönelik karar verilirken, Sosa-Mert Hakan ikilisinin ilk 11'de süre almaya devam edeceği öğrenildi.

Fenerbahçe’de orta sahada büyük bir forma savaşı yaşanıyor. Gustavo ve İrfan Can’ın takıma katılması, Mert Hakan ve Sosa’nın da son maçlarda formda olmasıyla forma rekabeti daha da arttı.

Sosa-Mert Hakan ikilisi bozulmayacak

Teknik direktör Erol Bulut’un kanatlarda görev verdiği Pelkas’ın da forvet arkasında daha verimli olması nedeniyle orta saha kurgusunu belirlemede zorlandığı öğrenildi. Bulut, son maçlarda iyi bir uyum yakalayan Sosa-Mert Hakan ikilisini bozmayı düşünmüyor.

Ozan Tufan rotasyon oyuncusu olacak

Erol Bulut’un, Gustavo ve İrfan Can’ın da maç temposunu kazanmasıyla Gençlerbirliği maçında nasıl bir orta saha düzeni kuracağını düşündüğü gelen haberler arasında. Mevcut orta saha kurgusunda Ozan Tufan artık yedek bekleyecek ve rotasyon oyuncusu olacak.

Yorumlar