Ozan Tufan 10 numaraya geçiyor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Ozan Tufan'ı 10 numara pozisyonunda oynatmayı planlıyor.

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Dick Advocaat, milli aradaki boşluğu takımın geçtiğimiz yıl oynadığı maçların videolarını izleyerek geçirdi. Futbolcuların hangi mevkide daha iyi oynadığının raporunu çıkartan Dick Advocaat, yeni transferler istemişti. Bu istek doğrultusunda Fenerbahçe eski yıldızı Moussa Sow’u ve Hollandalı yıldız Jeremain Lens’i kadrosuna katmıştı.

10 NUMARA POZİSYONLARI İÇİN FARKLI ALTERNATİFLER

Moussa Sow ve Jeremain Lens transferlerinin ardından on numara transferinden vazgeçen Dick Advocaat, bu bölge için oynatacağı futbolcuyu kadro içerisinden çıkarmaya karar verdi.  Alper Potuk’u kanattan alıp on numara pozisyonunda deneyen Advocaat, Salih Uçan’ı da bu bölgeye entegre etmeyi planlıyor.

ADVOCAAT, OZAN TUFAN İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

On numara pozisyonu için bu iki isim dışında alternatifler de arayan Advocaat, Ozan Tufan’ın üzerinde yoğunlaşıyor. Tecrübeli teknik adam son iki gündür Ozan Tufan’la yakından ilgileniyor. Ozan’ın hem milli takım hem de Fenerbahçe’deki formundan çok da memnun olmayan Advocaat, genç yıldızdan daha fazla sorumluluk almasını bekliyor.

‘FENERBAHÇE’NİN SENİN KATKINA ÇOK İHTİYACI VAR’

Ozan Tufan’dan daha fazla yararlanmak isteyen tecrübeli teknik adam, ‘Bu takımın önemli bir yıldızısın, bunun gereğini yerine getir. F.Bahçe'nin senin katkına çok ihtiyacı var’ ifadelerini kullandı. 68 yaşındaki hoca, Ozan'dan boş dripling yapmak yerine enerjisini pas trafiğini yönlendirmek için kullanmasını isterken, ‘Hızlı düşünüp hızla uygula. Hazırlık pasları dışında yan ve geriye oynama. Dikine git’ diye öğüt veriyor.

Yorumlar